DE TORNADA !!!


Doncs ja estic de tornada.....

Han sigut 14 dies excepcionals pel Principat d'Asturies, on hem gaudit del temps, dels paisatges, de la bona taula, de les passejades i excursions pel mig de la natura, de les visites a monuments i que hem disfrutat d'allò més.
Era sorpresa, i va ser-ho fins a l'últim moment.... En els mostradors de facturació, el meu company va saber on anava.... Totes les pistes que li havia deixat caure (algunes certes...) li havien fet creure que viatjaria al Nord de Portugal.... En veure Asturies, la seva cara de sorpresa va ser genial....Per res del mon s'ho havia imaginat, i això, ja va ser un bon inici de vacances....
A partir d'aqui...

14 dies, 3500 km recorreguts per la costa Oriental i Occidental asturiana, per una Asturies minera i industrial, i per la part interior (Somiedo), i fins i tot un dia de visita a León i la seva catedral.
Entre mar i muntanya, entre ports pesquers i vaques pasturant, entre llacs i rius.... visitant Museus, mercats, ports, fars..... i platges, tot i que us haig de dir, que és el que m'ha mancat, deixar-nos reposar en una platja asturiana, i fer un bany..... Potser per la temperatura, que és bastant més inferior que la de Barcelona, i potser perque voliem aprofitar al màxim els dies, i visitar quantes més coses, millor.... no hem fet cap dia de platja.....

Aquests dies ens han permès descobrir moltes poblacions i raconets molt bonics, gaudir de la vida en parella al 100% i disfrutar al màxim.

De mica en mica, espero posar-me al dia..., centrar-me amb la realitat i posar en ordre tot el que haig de fer....
Us visitaré de nou, faré el Meme que m'ha passat la Núr, dedicaré el Premi "Blog Necesario 08" que m'ha regalat l'Striper: Moltes gràcies! i un cop hagi posat ordre a les prop de 1900 fotos que he fet aquests dies, us en mostraré algunes, per a que pogueu fer-vos una breu idea del que he viscut aquests dies....
Mentrestant, dir-vos que he tornat amb les piles carregades d'energia positiva i amb uns quants quilets de més, ja,ja,ja són coses que passen..... Però he desconectat, que era del que es tractava i vinc amb molta força....
Espero que els que hagueu fet vacances hagueu disfrutat tant com jo, i be... doncs que mica en mica...... tornaré a estar aqui....

10 comentaris:

  1. 14 dies per Asturies..que bé!! ja espero impacient veure algunes fotos que segur que has fet moltes i seran totes una passada!

    ResponElimina
  2. Apali , molt contents de la teva tornada, i de que ho haguis gaudit tant aquest viatge. Petons.

    ResponElimina
  3. Ei ben tornada! ja es nota que t'ha anat bé eh a la foto!

    ResponElimina
  4. benvinguda!! m'alegre molt que la cosa haja anat tan bé! Ara cal reincorporar-se a poc a poc... ;)

    ResponElimina
  5. Bentornada, maca!
    Espero que hagueu gaudit molt d'aquella terra tan maca. Ja ens ho explicaràs.

    ResponElimina
  6. M'he assabentat abans de la teva tornada a casa meva que a casa teva, ja té pebrots això. M'alegro de tornar-te a tenir per aquí, i amb un posat tan positiu i alegre, que es nota que el que expliques és de veritat, que no exageres, i que han estat uns dies fantàstics. Ara, a guardar-ne molts records, i a esperar la següent ocasió de fotre el camp, jo creuo els dits per poder-ho fer aviat.

    ResponElimina
  7. Ai, ara que ho mirava, trobo que ets poc imparcial amb l'enquesta sobre respondre els comentaris. Jo no diria que és necessari contestar-los de manera personalitzada, ni que em sap greu si torno i no estan contestats, però si que és cert que ho miro, i si hi ha resposta s'agraeix, i si no, doncs mala sort. No trobo cap opció que s'adapti a aquesta idea per votar.

    ResponElimina
  8. Hola, guapíssima, bentornada!! Quines vacances!! Apa, i ara a tornar a tocar de peus a terra, que tractant-se de tu ja és difícil ;))

    ResponElimina
  9. Bentornada, bunika!
    aix... com t'he trobat a faltar! Ara a veure quan penges les fotos... Vols dir que no t'ho hauries de fer mirar, això de fer tantes fotos??? Jo és que cada cop en faig menys...
    Me n'alegro que hagis pogut carregar piles i que les vacances hagin estat tan profitoses, tot i que una mica més de jaure hauria estat bé! :)

    Somriures!!

    ResponElimina
  10. Asturies, que maco!
    M'alegro que hagin estat tant genials!
    Ja explicaràs.

    ptns

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!