ÈREM POCS...


I VA PARIR LA BURRA!!!!!


De veritat, juraría que he trepitjat una gran merda (perdó per l'expressió!) però és que sembla que l'hagi trepitjat i m'hi hagi quedat enganxada!
Fa un mes, una cosa així, o potser més, es va instal·lar en el meu ordinador de casa (arrel d'una cosa que va fer el meu compi que no havia d'haver fet! uixxxx!) el que anomen els entesos "Gusanos"....
Com que l'ordinador no feia coses extranyes, la veritat és que tampoc vaig fer-li massa cas, (2on. error! :-( ), això sí, només notava que l'antivirus Avast, no acceptava noves actualitzacions....Però tampoc creia que fos un problema...
Arrel del Congrés aquell de les Secretaries, un expert en temes informàtics ens va donar unes pautes bàsiques per optimitzar el bon funcionament de l'ordinador.
A partir d'aquell moment, vaig començar a seguir les instruccions, vaig canviar d'Antivirus, i vaig realitzar diferents escanejos a l'ordinador per detectar aquests possibles gusanos! (Quins pebrots, hi ha gusanos, fins i tot a l'ordinador!!! )
I quan em vaig dedicar a fer anàl·lisi, he vist que tinc l'ordinador plagat...! De què?
Doncs buscant per Internet, he esbrinat de què! Doncs de Trojan i Rookits, que si hi ha algun informatic que em vulgui orientar, estaré encantada!
Es clar, una altre persona diria: Doncs porto l'ordinador a l'informàtic, i s'ha acabat el problema...!
I en part tindria raó, però no sé perque m'he encaparronat en voler mig arreglar aquest tema...
Que si instal·lo aquest Antispyware... que si miro el Foro X, que n'hi ha un que explica el mateix que jo.... Que si.... buffff.....
Que m'ha agafat una obssessió amb aquest tema que és massa. Que passo els diversos programes, i quan faig un scanneig on line l'element en qüestió segueix sortint....
Que jo he vist que hi ha gent que restaura l'ordinador, però es clar, això no m'atreveixo a fer-ho.... Que encara m'ho carregaré tot i llavors sí que em voldré matar...
Per postres, s'ha "escunyat" la impressora....
Per l'amor de Deu.. que s'ha posat tothom d'acord per tocar-me la gaita????
He canviat els cartutxos, són originals i nous... i res! No imprimeix ni de casualitat!
No em digueu que no és mala sort!!!
Algú coneix un bon informàtic a Barcelona???
Sí, ja ho sé, suposo que tot dependrà en cóm ens prenem les coses.. però, jo ja veieu, intento sortir contenta pels matins, però quan m'en vaig al llit cada nit... Sento com que tot surt "cagat i pixat"!
Alguna recomanació? Pels aparells espatllats, (i be si em voleu incloure a mi com aparell espatllat... i teniu alguna solució, us asseguro que serà benvinguda!)




5 comentaris:

  1. Jo de tu ho formatejava tot i a tornar a començar, clar que abans em guardaria a algun lloc les coses importants...

    Un cop t'ha entrat un bitxo d'aquests, mal asunto... i sino passa-li l'AVG i el CCleaner... i com nou, ei, que no s'hagi carregat cap viatge, de l'elitours, que sinò ens enfadem!!!

    ;-)

    ResponElimina
  2. Doncs jo, aprofitant l'última hipoteca que vaig demanar, em vaig comprar un mac. Guapu, guapu, si. El necessito per feina (si volgués pencar a casa). Al que anavem. Resulta que a tothom li dóna uns resultats que són l'hòstia: menys a mi!! i com és pijo, no trobes a ningú que el remeni, tots t'adrecen al subministrador apple (ho sigui, al concessionari oficial). I no. Aquest any no em gasto els calers de les vacances amb l'ordinador. No, no.

    Sort, preciosa!!! ara, de troyanos n'està plè. Millor no obrir segons quins correus...

    ResponElimina
  3. Et seré sincera: jo n'estava farta d'aquest tipus de problemes, així que vaig optar per comprar-me un Macbook.
    És l'encert de la meva vida, ja no sé què és un virus, o un troià o un cuc d'aquests.

    ResponElimina
  4. llença'l!

    jo ho vaig fer. Però no em vaig comprar un Mc perquè no el sabria fer anar (o si?)

    PCBox, a Barcelona, són bastant competents, però el millor és tenir un informàtic de capçalera, per què no te'n busques un d'aquells que canvia "t'arreglo l'ordinador per un bon dinar"? (ehem... d'altres espècies no hi estan contemplades)

    Un petonet, reina!

    ResponElimina
  5. Hòstia, quin merder... Li ho preguntaré al meu, de compi, a veure si et puc donar algun consell o et pot fer un apanyu (és informàtic, prò no sé si toca aquest tema...).

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!