Qui esta de pega....

"fins amb els cullons ensepega"

I es que el que em passa a mi, jo crec que no li passa a ningú...
Us preguntareu quina és l'anecdota que puc explicar? I tant debó fos una anécdota... però no és el cas.
Fa uns dies vaig anar per "via privada" a una clínica d'urgències...
Fins aqui be.
Em varen atendre be, i cap problema, diguem que vaig sortit contenta amb l'atenció rebuda...
Es clar, que passats uns dies, segueixo amb dolor. I també creia que no era normal que encara em fes mal l'esquena, com si res hagués passat, com si res hagués pres....
Fins que avui he anat al traumatòleg, a veure que em deia...

M'he presentat amb la radiografia que em varen fer, i l'informe mèdic.
Quan ha tret l'ha tret del sobre i he sentit el que deia..... M'he volgut "morir"...

Cóm? No m'ho diu de debó, oi? I tant, que li dic de veritat! Aquesta radiografia no em serveix per res, per que és de la zona lumbar, i no pas d
e la cervical que és d'on hauria de ser!!! Queeeeeeeeeeeeeeeeee??????

La mare que el va parir!!!! Com és possible????? Però quins cullons,!! M'esta dient que em varen fer una radiografia d'una zona que no te res a veure amb la del meu dolor,??? Que ara m'hauré d'esperar una setmana més perque em repeteixin la puta radiografia, i que amés l'assegurança em cobrarà un recarreg per aquestes ditxoses radiografies de les lumbars, que no serveixen per res??????? Menys mal, que anava per privat, arribo anar per la SS, i em raspo 3 hores d'espera a urgències, i ves a saber!!!!! O no!!! El cas, però, és que un incompetent m'ha fet perdre el temps.... continuo amb dolor, i amés l'assegurança a la que he demanat instruccions per fer la reclamació corresponent, em deixa caure, que no en tenen la culpa, i que això correspon a la Clínica en qüestió!!!
Cóm??? Sí, potser vostès no en tenen la culpa, però són vostès qui em demanaran que els pagui més boletes, per una prova que no té cap mena de validesa!!!!!

Mare meva... només em faltava això, que també m'hagi de barallar amb el sistema sanitari!!!!!!
I mentrestant, segueixo amb dolor, que només puc prendre ibuprofè fins que no tinguem resultats del que em passa, i escalforeta de la zona...
Que sí que ja em veig amb "l'esterilla" a la feina, i "l'altre"encara em fa mala cara, perque he hagut de passar més comunicats interns conforme la propera setmana haig de tornar a cal metge.... (però noia, pitjor seria que estés a casa meva fent repòs, no???? Una no es pot posar ni malalta!!! Jo, que mai he agafat una baixa..... i ara, per aquesta mala època que passo, encara sembla que hagi de donar explicacions del meu mal...) i si li afegeixo que el dilluns operen al meu pare, i he agafat un dels dos dies que em toquen per conveni..... buffff.... Es clar, que mentre passava la nota, em preguntaven si faria hores extres per la campanya que portem a terme aquesta setmana... Hores extres dissabte i diumenge??? Doncs em sap greu, però no podré fer hores extres (a canvi de festes), perque prou fotuda estic, i la única cosa que em ve de gust fer quan arribo a casa, es relaxar-me.... I au! Ara segur que estarà de morros... i només em calia això, aguantar al Sra. X de morros, perque a la feina ja se sap.... si no fas allò que volen els demés que facis, a costa del que sigui.... ja no estas ben vist....
Doncs sabeu que penso!!!!
Sinó li agrada...................Que si posi fulles!!!!!
I ja m'en vaig a dormir que és molt tard....

9 comentaris:

 1. Lo verdader important es que et milloris, si? Un peto.

  ResponElimina
 2. Jo vaig decidir donar-me de baixa de una mutua, per el mateix problema teu, quant vas d'urgencies t'atenen una colla d'incompetens, la majoria sud americans, que no han vist una aspirina en la puta vida. Pgar per estar mal atés, no gracies.
  Quant em vaig trencar el peroné vaig anar a la SS i la veritat vaig quedar sorprès de lo be que em va anar, es pe això que passo de pagar mútues que l'únic que busquen es el seu propi negoci, metges de segona i preus de primera.
  Ah!!!! i que et milloris....

  ResponElimina
 3. Millora't i no et deixis entabanar... si cal baixa, baixa i punt...

  A què l'empresa no és teva i tu ja pagues els impostos, pues a xupar una miqueta del bote.

  Salut!

  ResponElimina
 4. Osti tu! la sanitat cada vegada va pitjor!
  No hi ha dret que juguin amb els nostres calés... i el més important, amb la nostre salut!
  Aquest mes passat vaig haber d'anar a fer-me unes anal·lítiques, i un cop fetes, les vaig portar a la meva metgesa... i me les va tornar a fer repetir perquè no havien analitzat el què ella havia demanat! grrrr...

  Que et milloris reina!

  ResponElimina
 5. D'incomptentents n'hi ha a tot arreu, a la privada i a la pública, per desgràcia. Ànims i que et recuperis ràpid.

  ResponElimina
 6. Jo aniria a la clínica privada, demanaria el llibre de reclamacions i els diria que em tornessin els diners, només faltaria!

  ResponElimina
 7. Ja vas poder dormir amb tot el què t'havien dit??? uff... una abraçada!

  ResponElimina
 8. vaaaaa, treu el somriure, fes-lo florir, que les emprenyades arruguen l'esperit!!!


  ànims, i no ensopeguis amb els morros, vals més deixar que passi l'enrabiada (ara, fa ràbia a collons)

  ResponElimina
 9. jo és que sóc de sanitat pública amb tot el que això significa. Odio les mútues tot i que reconec que quan hi han petits per casa són molt còmodes.
  I jo, tal i com diuen, demanaria un llibre de reclamacions i em relaxaria una mica. Saps que passa.... que es troba a faltar la teva segona millor cosa que pots fer amb la boca... el teu optimisme.

  Un petó MOOOOOOLT gros (però molt, eh!)

  ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!