Fent balanç...


Queden poquets dies per a que acabi l'any.
I ho veig tot bastant més clar.... Veig una imatge nítida, com la de la foto.... Tinc les idees ordenades, i els objectius uns assolits i altres pendents.
Penso que aquest any, m'ha passat molt rapid. Potser perquè em faig gran....
I tot i que no m'agrada parlar del passat, i fer resum dels esdeveniments, tinc motius per estar contenta, malgrat que no tot sigui com una voldria que fos tot.
Hauria de intentar més sovint fer balanç, però simplement et deixes portar pels camins de la vida, i deixes sorgir les emocions, i els sentiments. Unes vegades positius, altres negatius... La vida a vegades ens dona alegries, altres, tristeses.
El dissabte passat vaig quedar amb unes amigues de la Universitat. Unes amigues que malgrat el temps i la distància, quan ens trobem sembla que tot sigui igual. La veritat és que necessitava canviar d'aires. I em va anar molt bé. M'adono, de cóm passa el temps....I que rapid! Avui, mirava les fotos que ens varem fer, i ja no tenim cara de nenes.... ja tenim cara de noies "grandetes"...
Els explicava, aquelles coses que em neguitejen.... i també varem riure molt! La vida, ja ho te això....
Aquest any, m'he tret el primer nivell d'angles, amb una super bona nota. Em sento orgullosa de mi mateixa... perquè sé que sóc capaç de treure endavant, tot allò que em proposo, i això, és important per a mi.

He deixat de fumar. Des del dia 19 d'abril, que no tasto una cigarreta. També us diré que m'he engreixat considerablement, però tot no es pot tenir en aquesta vida, i de moment, deixaré passar un temps prudencial. Crec que no es compatible la dieta amb el deixar de fumar. També estic força contenta per aquesta decisió que vaig prendre, i per haver sigut fidel al fet en qüestió.
No es pot cantar victòria, però crec que sóc ferma amb les meves decisions, i m'orgulleix veure'n els resultats.

També he aprés una lliçó per a mi important. També us diré que és difícil a certes edats, deixar de ser cóm un és, però he decidit que abans de fer res, primer de tot, pensarè en els meus interesos. Intentaré anar més "al meu rotllo", perquè crec que deixar de fer, o perdre el cul pels demés no em comporta cap benefici. Així que faré, segons la marxa, i sobretot fent en tot moment allò que a mi em convingui. Adonar-se dels errors, i corregir-los crec que pot ser beneficiòs per tothom. I en això estic....

Quan era petita, la meva mare sempre es queixava que em mossegava les ungles. Ara que sóc gran, continuo amb el mateix mal vici... He aconseguit però deixar-me de mossegar una ma. Només una? Sí, només una.... De mica en mica....

La vida, esta plena de petits detalls, i altres grans detalls, petites coses, que ens porten alegria, i grans coses....
Malgrat he estat uns dies en baixa forma, ara començo a recuperar-me, tot i que també us haig de dir que aquestes èpoques no m'ajuden gaire, i és que no m'agrada el Nadal.
Aquest any, també he decidit que passaré la nit de Cap d'Any fora de casa.... I em ve molt de gust, fer alguna cosa diferent.

Com que demà no em tocarà la Loteria, i celebrarem el dia de la Salut... i és clar, que , que millor que tenir salut... i ànims i forces per fer tot allò que ens proposem.
Em proposo moltes coses a fer, cap que no sigui possible... alguna que no depen de mi, malgrat que li posi bona voluntat.... Altres, que sí depenen de mi... i només jo disposo de la clau per portar-les a terme....

No cal, però... ser tant exigents....
Haig d'intentar ser menys exigent amb mi mateixa, i deixar-me portar.... I qui sap, si l'any que ve tindré tantes o més coses noves per explicar.... o potser no.... El que sí espero, és poder obrir aquesta finestra virtual més sovint i seguir compartint instants amb tots vosaltres....

Que sigueu molt feliços aquests dies, i tots els dies de l'any. Que tingueu unes bones festes.... i ens veiem aviat!
Gràcies per ser aqui!

10 comentaris:

  1. Sempre cal fer balançi m'alegro que el teu sigui positiu, petona i bon any nou.

    ResponElimina
  2. m'encanta com ho veus, estant cofoia de les petites victòries que et poden satisfer cada dia :) que tinguis unes bones festes! :)

    ResponElimina
  3. Un balanç molt positiu, crec que has superat l'any amb nota, tot i que ja sabem que no tot pot ser perfecte.
    Bon any i no t'exigeixis tant, deixa que rodi tota sola.

    ResponElimina
  4. Ets aplicada, ja fent balanç i a sobre amb bona nota!! BONES FESTES I BON ANY!!!! I això, tu deixa't portar sense ser massa exigent amb tu mateixa, només val ser feliç!! (o almenys intentar-ho) :D

    ResponElimina
  5. Molt bon balanç!

    També aprofito per desitjar-te unes bones festes.

    =)

    ResponElimina
  6. M'ha encantat això de mossegar-se només les ungles d'una mà Eli. El meu xicot se les mossega i es fa molt de mal, però mira, no hi ha manera que ho pugui parar... En fi, potser li agrada la idea coma propòsit d'any nou jejeje

    Molt bon balanç de l'any i a gaudir d'aquests dies i a descansar!

    ResponElimina
  7. Gràcies a tu per donar-me una idea tan bona com la de començar per deixar de mossegar-me les ungles d'una ma. Primer faré la dreta que, potser, solc ensenyar-la més.

    Un cop aconseguida l'altra, em miraré això d'abandonar el tabac. :)

    Mooooooooolt bones festes, Eli!!!

    ResponElimina
  8. Bunika, me n'alegro moltíssim, especialment per l'anglès, que tant et feia patir! Veus com te'n sortiries? ;)

    I molt bé per deixar de fumar! Jo, de moment, hi he renunciat! hehehe

    I et desitjo que passis molt bones festes, com tu les vulguis passar, sense patir i sense que et facin mal. Pitonets, preciosa!

    ResponElimina
  9. per on començo? Va, només te'n faré un, de sermonet: sobre l'haver deixat de fumar: MOLTES, MOLTES MOLTES FELICITATS!
    pensa que no t'engreixaràs més de 3 o 4 quilets. Si t'engreixes més, reina mora, és que t'estàs passant amb la teca, jejeje...

    Les ungles... jo me les menjo, també, però sempre espero a menjar-me-les quan han crescut prou, així mai no tinc els dits mossegats. No sé si m'explico, el dia que ens veiem cara a cara t'ho dic!

    ;)
    Merry Christmas,
    Happy New year!!!!!

    ResponElimina
  10. Molt bones festes per a tu, també, bonica. Saps que l'any passat, per aquestes dates, vaig començar a seguir-te? vaig llegir un post teu frepant, semblant a aquest.

    Una abraçaaaada forta i segueix somrient. És quan estàs més guapa!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!