Bon Any!!!!

L'any passat vaig tenir el gust i plaer, de poder celebrar una nit de Cap d'Any molt diferent a la resta d'anys anteriors..... 


L'any passat amb aigua fins els genolls,i és que Venecia, te aquest particular fenòmen anomenat "acqua alta"... I amb un fred brutal...


No m'esperava jo, gaudir d'un lspectacle nocturn a la Piazza San Marco inundats d'aigua fins els genolls.... Però be, com dic, va ser un espectacle molt i molt genial.. Diferent... Sense raïms, però amb raïms! Nosaltres, quan tocaven les campanes, ens varem menjar els raïms, que portavem en uns gotets de plastic i que haviem comprat en un "colmado" prop de l'allotjament!

Això sí, amb certa melancolia perquè estava lluny de casa... Però ja vaig decidir un any, que aquest dia, em dedicaria a celebrar-lo fora de casa... 

Crec que aquesta elecció i aquesta manera de fer i de passar el traspas d'un any a un altre, és la més encertada... A fi de comptes, be, ja sabeu que diré, veritat? No deixa de ser un dia com un altre, no més diferent que la resta de dies de l'any, però un dia, que celebrem, que canviem d'any, què canviem d'això que en diuen temps, d'això que ens han ensenyat a valorar i be, a fi de comptes, celebrem aquest pas de vida, igual que celebrem els anys que complim.. igual que....

Ai.. Eli, com t'emboliques amb les teves teories!!! ja,ja,ja

En definitiva, faig balanç, miro enrera, veig un grapat de coses, unes bones, altres no tant bones, altres dolentes, altres... Però d'això en diuen vida. 

I vida, és la que vivim cada dia... la que gaudim, la que ens fa enrabiar, la que ens fa emocionar, la que ens fa il·lusionar, emprenyar, plorar, riure i somriure, la que ens fa canviar la forma de ser, la que ens fa reconèixer els errors, i la ens fa cometre'ls de nou.... la que.... com va dir Gabriel Garcia Marquez, "Vivirla para contarla", i sí s'ha de viure, s'ha tirar endavant, s'ha de ser dèbil per poder-se fer fort, s'ha de prudent, per poder gaudir del risc, s'ha de viure.. per poder-la explicar!!!!

Vida, anys, temps, això que fem cada dia, això que sentim cada dia, això que... 
Be, que arribem a la fi d'aquest any, i passem a un nou any...

Aquest, tinc el gust, de celebrar-lo a..............
Algú em sap dir on és???? Un any diferent, amb calor, amb sol i bona temperatura.. amb platja i mar, i sobretot, amb el més important: amb la millor companyia: el meu company!

Des d'aqui us vull desitjar:

BON ANY 2011!!!!



Gràcies a tots/es per estar en aquest raconet meu!!!


8 comentaris:

  1. Molt bona (i paradisíaca) entrada de 2011, Eli!!! Coi quina enveja ... amb el que enyoro jo la platja (grrrrrrrrrrrr) :)

    ResponElimina
  2. Molt bon any Eli!!!!

    Ahh!! i fes-me un lloc dins la maleta!! ejejej

    UN petó

    ResponElimina
  3. Canàries?? en fi, és igual... sol, calor, platja... ja estic morta d'enveja! Feliç any!

    ResponElimina
  4. Desitjo que aquet any també puguis gaudir-ne de un comiat tan especial, si en fas un furadet en colo.........

    Que el any nou et colmi de salud y felicitat.

    Un petó ben fort.
    Paki

    ResponElimina
  5. Guau quines entrades d'any més diferents que fas! Està molt bé. Disfruta-ho a tope, amb aigua als peus o amb un daikiri en aquesta platja de Canàries?? l'important és celebrar que seguim vius un any més.

    Salut i que passin un BON ANY Eli!!!! :)

    ResponElimina
  6. Ala! :-) Molt bona entrada d'any en maniga curta!!

    Feliç 2011!!

    ResponElimina
  7. Bon any, Eli. Tinc uns amics que també van entrar al 2010 a Venècia. Potser vau fer el raïm plegats, sense saber-ho.

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!