Una positiva iniciativa!!!

Arribo tard!!!!!!!!

Volia participar-hi... hi hagues anat expressament amb molt de gust!!!!! Però he fet tard!! Però intentaré aplicar-ho cada dia...sempre ho dic, sempre intento treure un somriure, malgrat que a vegades, és difícil fer-ho quan ho veus tot fosc....Sembla que em recupero, sembla que torno a ser jo, i allò que em preocupava, torna a la meva normalitat... Així respiro millor, així sóc capaç de sentir-me alliberada i l'èxit d'allò que creia que seria un fracàs, m'ha injectat energia positiva.....

Torno a somriure, no pas davant una càmara, però sí des del meu interior, cap a l'exterior....

Espero que aquest "optimisme" es contagi per totarreu!!!I jo us dic.... SOMRIEM SEMPRE!!!
No deixem mai de SOMRIURE!!!


Fer-ho ens aporta coses positives: ens allibera les tensions, ens relaxa... i moltes coses més!

4 comentaris:

 1. I tant que sí!!!! Avui mateix m'han preguntat:' I com n'estàs de feliç?' i ho he respost: 'molt!!! I és que quan fa sol i el dia és tan bonic, han d'anar molt malament les coses perquè no tingui ganes de somriure!!'.
  Bons somriures!

  ResponElimina
 2. fem-ho.....i amb ganes

  ResponElimina
 3. Eli, espero que haya pasado el bache que insinúas. Sí, sonreír y respirar profundo son tan importantes como comer, sientan muy bien y no cuestan nada. Dicen que si miras hacia arriba y sonríes, todo parece más fácil. Vale la pena intentarlo! Gracias por tu optimismo!
  Besos sonrientes

  ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!