Una cena "traje"

Sovint vaig de visita per diferents blogs...

I em trobo les vostres receptes culinaries....

A mi m'agrada cuinar, i de tant en tant, quan la meva inspiració s'engresca, em "curro", algún que altre plat, d'aquells "per llepar-se els dits". També haig de dir, que jo sóc de cuina tradicional.... i tot i que els meus amics, m'animen a que provi el "sushi" que es curra el meu amic Jordi, pels sopars "traje", la veritat, és que..... ummmm.... doncs que no m'agraden gaire aquests plats orientals, i sempre m'acabo atipant de la cuina del nostre país.

Ahir, va ser un sopar "traje".... doncs ens ajuntavem tota la colla i anavem a "okupar", el jardí d'una amiga, d'una amiga.... (de la meva cunyada, per ser més exactes), així que a part de la beguda que portariem comprada, es tractava de que tothom fes la seva aportació culinaria.

Així que cóm de costum, jo portaria la meva truita "made in Eli", i tot i que pot semblar una truita molt normal, la veritat és que allà on va, triomfa...

Cena "traje" de Sant Joan, yo traje......2 tortillitas de la huerta:

I aqui us deixo els Ingredients, per si algú la vol fer, és ben senzilla, i us asseguro que queda boníssima! Bon profit!

Ceba tendre, carbassó, esberginia, i pebrot vermell, tot talladet ben petitet...., ous, oli i sal...
Ah, molt important, com tot bon cuiner, ha de tenir l'ajudant al costat.... Jo haig de dir, que necessito les mans del "meu ajudant" per donar-li la volta a la truita.... Així que.... si us podeu fer, amb un "pinxe" que us ajudi, molt millor!!! :-)

9 comentaris:

  1. Carai tenen una bona pinta i diuen menjam!!!!

    ResponElimina
  2. Fan molt bona pinta, sí! Tot i que a mi l'albergínia (jo, a casa, de tota la vida mengen aubergínies, prò vaja!) no m'agrada gens i el carabassó una mica massa poc... :( Prò barrejat tampoc no es deu notar gaire i segur que s'hi poden posar altres verdures, oi? :D

    ResponElimina
  3. Núr:
    Ja,ja,ja
    que t'he xafat la guitarra?? ja,ja,ja
    Amb la llengua, però segur que tastaries aquesta truita!!!! Tú ja m'entens!!!!ja,ja,ja

    ResponElimina
  4. Hola, Eli! Truites variades, m'encanten!
    Jo també neceessite un pinxe quan cuine, però només perquè vigile que el meu got està sempre ple: cuiner feliz, guisos sabrosos ;-) .

    T'he vist per ca la Nimue i m'ha fet curiositat seguir-te... Saludets! (Per cert, se'm penja el Firefox quan intente deixar-te un comentari, m'ha tocat canviar de navegador...)

    ResponElimina
  5. Ep!! quina bona pinta, aviam si en portes alguna per esmorzar... quan jo vingui de visiteta al despatx jejejejejeje

    ResponElimina
  6. Tienen una pinta estupenda.. yo soy incapaz de hacerlas, siempre las destrozo al darles la vuelta.
    Gracias por tu visita y comentario.
    Bss
    Espero que tu también tengas mucha suerte.

    ResponElimina
  7. Mare meva ,..ja se'm fa aigua la boca !!! La provar� de fer !!! Soc una "forofa" de les truites i , a m�s , m'encanta fer-ne !!! Heu provat la de truita de patates, ceba , formatge i sobrasada ???!! Woowwww, un pecat que heu de tastar !!! :-)
    Petonets,

    ResponElimina
  8. Ciao Eli!
    grazie per essere passata sul mio blog! Parli molto bene in italiano, io non so parlare in spagnolo!

    Donde estai in Espagna? eh eh eh

    Anche io preferisco la cucina tradizionale al sushi, dalle foto sembri una brava cuoca!

    Complimenti per aver battuto Italia e Russia agli europei di calcio!

    Sara

    ResponElimina
  9. Sempre està bé provar plats nous, i d'altres paisos, però on hi hagi una bona truita....que se quite lo demás!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!