Se les pensen totes!!!


Aquests del marketing, se les pensen totes....

Ara, tampoc crec que hagin descobert la sopa d'all... però mira a la gent, li fa gràcia... i sinó, només heu d'entrar a la web , i veureu que ja són molts els que creen el seu so del vi... Masses coses em sembla a mi que regalen... Desprès s'haurà de llegir la lletra petita!!!! Que sempre hi ha sorpreses!!!

Quina bajanada, oi???!!!!

A mi em porta records, això de les copetes... sobretot, quan a casa, en celebracions, ens dedicavem el meu germà i jo, a incordiar al personal amb el so de la copeta... mullavem el ditet amb saliva, i som-hi!!! Sobretot en la sobretaula, quan hi havia conversa... i de fons... se sentia el iiiiiiiiiiigggggggg!!!! Nens, pareu, una estoneta!!!! I els nens, no paraven..., i anys desprès, sense pensar-ho, s'ha tornat a repetir la història... I és que a vegades som com nens... Amb quines edats... i buffff....El meu compi i jo, ens dediquem a repetir la situació, sobretot en trobades i dinars amb amics... A vegades crec que hi ha un talp.... ja,ja,ja
O potser perque les coses més simples, que ningú li dona importancia.. acaben sent idees bones per a publicitat....
Ai, d'una cosa m'en vaig a una altre... Però això mateix ens va passar amb els "pongos". La meva cunyada anava a sopars de "pongos", és a dir, a sopars amb amics, i desprès cadascú portava la seva "reliquia"... i allà s'intercaviaven... Esta clar, que el que a nosaltres ens pot semblar horrible a una altre persona li pot encantar... i d'això es tractava!!! Els "pongos" són aquelles coses inútils, que quan te les regalen, arribes a casa i dius: Carai, y ahora dónde lo pongo!!!! Y resulta, que no saps on trobar-li ubicació. Mira que feiem conya amb això.. i resulta que un bon dia, em trobo un anunci al "Que fem?" de Concurs de Pongos!!! Comorrrrrrrrr??? Com és possible!!!! Llavors amb la colla, deiem hi ha un talp entre nosaltres!!! Com és que això, ha donat tantes voltes...???
Doncs això, que resulta, que entre els pongos i els sons de les copetes.. potser que m'en vagi a vendre idees a una empresa de marketing, no??? ja,ja,ja No em digueu que vosaltres, no ho heu fet mai, això de lliscar el ditet a la copa per fer so???
Guaita.. i ara resulta que crear el teu so, pot tenir premi!!!!

Ai, ves!!! Quines coses s'inventa la gent, per tenir fama....!!!!!

Els sumum de les "bajanades", és l'apartat de música... En un moment d'aquells tontos, ahir em va donar per jugar una mica amb la historieta.. i mira crec que d'aqui ja m'en puc anar al programa del Tienes Talento.. no???!!!! juas,juas,juas...

No sé que diria, el Sr. Monegal, si amés de fer critica de programes "escombraries", veiès, aquesta promoció del vi de Rioja....

No sé, pel meu parè, sembla que un vi com el de Rioja, fent aquest tipus de publicitat, sigui poc seriòs, no??? Vosaltres que en penseu???

10 comentaris:

  1. Jo crec que seria mes efectiu que enviant etiquetes de les ampolles donguesin punts del carnet de conduir.( Jo encara els tinc tots)

    ResponElimina
  2. això dels talps ja pot ser.... saps què és un "paluego"??
    :)

    ResponElimina
  3. A mi cualsevol cosa que mostri creativitat em sembla força interesant

    Una abraçada

    Cris

    ResponElimina
  4. A mi cualsevol cosa que mostri creativitat em sembla força interesant

    Una abraçada

    Cris

    ResponElimina
  5. Jajajaaa, m'ha agradat molt això dels "pongos"!! de veritat que feu sopars d'intercanvi de rampoines!? La meva àvia és una fanàtica de les figuretes (aquelles tant lletges i kitch, com els parenoels que canten i els animalons que et diuen si plourà o farà sol) i sempre ens en regala una per Nadal. Són terribles! ma mare les posa sempre damunt la llar de foc pregant xque , a l'hora de treure la pols, es vagin trencant, jajaja.

    un petonas!

    ResponElimina
  6. La millor publicitat per el vi es que ens facin arribar una caixa per ara que vindran les festes de nadal.
    I si ens agrada ja els hi ho comprarem . Veuras com aixo no seran "pongos"

    ResponElimina
  7. Una amiga feia uns sopars semblants a aquests però van limitar el tema a la roba, no valien estatues ni figuretes ni res d'això i mira, pel que diu, amb el seu grupet ja fa uns cinc anys que s'intercanvien roba així i estan més que encantades!

    ResponElimina
  8. jo no sé com arriben a tant eh... jo vull una copeta per dinar! ueee

    ResponElimina
  9. Ei, aquest sopar és una bona idea, l'únic que has de pensar en no portar un pongo d'algú amb els que sopes, je, je, je!
    Petons.

    ResponElimina
  10. mmm.... si vols participar jo t'ajudo deixant la mesura exacte de vi!!je, je, je...

    Tinc una amiga que també fa sopars de pongos!!!!!!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!