HAY QUE SER BUENO, PERO NO IDIOTA!

Aixxxx.... bufffffffffffff.... grrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!


En el mon laboral, t'has de tragar moltes vegades la llengua.... i altres vegades, no ho pots evitar i parles...... o parles a mitges!

Porto una semaneta.... que deunidó!!!!! M'he mossegat tant la llengua, que la tinc trencada a troços...... I per no liar la troca, crec que haig de seguir així..... Tot i que costa...

Es clar, que hi ha que diu (Risto Mejide) :

SER BUENOS... PERO NO IDIOTAS!!!!!


I tota la raó del món....

Com m'agrada aquesta frase....
****
Reedició Post: Ampliació amb les vostres aportacions...M'agraden totes les vostres frases... A mesura que aneu dient, aniré afegint!!! Moltes gràcies!
Helena: "En tu casa cuecen habas y en la mia a calderadas"
Ana: "Les veritats fan perdre les amistats"
Antoni: "bo i bo, es ser babau"

13 comentaris:

  1. Ainnnnsss m'encanta, ja imagino a qui tu ja saps vestidetes de cuir amb el fuet a la mà jijijijiji... com us anyoro!!!!! Es que tinc molt desenvolupada la meva vena sado-masoquista desde que vaig tornar al meu despatx. Ja saps en tu casa cuecen habas y en la mia a calderadas. Ànims xiqueta!!! que no pugin amb tu!!!!

    ResponElimina
  2. últimament amb això de la por a perdre el curro més d'una ens hem de mossegar la llengua, perquè si parléssiiiiiiim ^^ ànims!

    ResponElimina
  3. Vigila que no et facis sang!!! Quants cops ens hem de mossegar la llengua? Tan en el món laboral, com amb els amics, la família, etc. Perquè ja se sap, les veritats fan perdre les amistats.
    Resisteix!

    ResponElimina
  4. Es com la frase que ser bo i bo, es ser babau. Ànim intenta que et rellisqui tot, hi ha moments que es millor així.

    ResponElimina
  5. Bufff.. el què costa és mossegar-se la llengua... això és molt díficil.

    ResponElimina
  6. buff! Això em recorda el «conte» que vaig escriure una vegada, que parlava d'una princesa i començava així:
    Fa molts i molts anys, en un indret molt i molt llunyà, hi havia una princesa que volia ser feliç. En realitat no era cap princesa, prò tothom l'anomenava així. I per què, us preguntareu. Doncs és molt senzill! De tots és ben sabut que les princeses dels contes són la bondat personificada, oi? Doncs aquesta noia era tan i tan bona, prò tan, tan, tan... que la gent l'anomenava «princesa» per no dir-li «burra»!


    De vegades cal ser més 'puta' que 'princesa', però de vegades cal ser més 'princesa', si no ens la volem jugar. El problema és que a la feina acabem callant, per por que no ens fotin al carrer, quan el que hauríem de PODER fer és dir quan les coses van malament, qui les fa malament i què hauria de canviar... Però sempre correm el risc que ens fotin al carrer... És injust!

    ResponElimina
  7. A ningú li agrada deixar-se donar pel sac, però callem per guardar la nostre cadira i el sou a final de mes, tot i que moltes vegades entra en funcionament el que sempre s'ha dit: sempre has de ser mascarat per una paella. Que es el mateix que dir que t'embruta algú mes brut que tu.

    ResponElimina
  8. Dos vegades bo és bobo

    ResponElimina
  9. També apart de paciencia allo de;
    El millor menyspreu és no fer cap estima

    ResponElimina
  10. Ei, però avui fas festa...
    Penso que no hem de callar mai; el problema és que hem d'aconseguir que els altres no s'ofenguin al sentir les nostres raons. Ara, si algú ho sap fer que m'ho expliqui!

    ResponElimina
  11. APA MACA,RES DE SANG, I MEINYS LA DE LA TEVA LLENGUA.....TU SOMRIU,SEMPRE SOMRIU.I QUE ELS BOMBIN.
    JUGANT AMB BCN.

    ResponElimina
  12. Uf Eli, hi ha molts idiotes al món laboral, pots ser bona persona però mai deixar-te trepitjar per ningú, tu vals més.

    ResponElimina
  13. Si que costa si, però sovint ens la mosseguem...
    Salut!!!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!