DECEPCIÓ....



I qui no s'ha sentit mai decebut????

Jo últimament, me'n sento masses vegades..
Em sento decebuda pel que fan les persones que m'importen.

Últimament, també veig a la xarxa més d'una blocaire que també es sent decebuda....
Què esta passant en aquest món???

Jo no trobo una explicació lògica a certs comportaments.....
Certament, penso que hi ha coses que són com són, només queda el remei d'acceptar-les.. tot i així, em sap greu perdre alguna que altre "amistat" en aquest llarg camí que es diu vida. Voldria fer alguna cosa... però a vegades, se m'escapa de les mans... No sé què puc fer!

Des d'aqui, em solidaritzo amb algunes de les meves compis blocaires ( Goculta, Ana) que desconec els seus motius, però totes elles parlen darrerament de "decepció".

Aquesta paraula, no hauria d'existir en el nostre vocabulari....
La busco al diccionari.. i llegeixo el seu significat.... Tampoc sé si és aquesta la manera en cóm jo ho definiria....
Diria que m'he sorprès de la  reacció d'una persona que no esperava que fos així. Aquesta reacció te conseqüències, i aquestes conseqüències no m'agraden!

És clar, que això és vida....A vegades, és millor, a vegades és pitjor... Sigui com sigui, s'ha de seguir endavant...

9 comentaris:

  1. Vols dir que de vegades no posem massa espectatives en qui al final acaba per mostrar-nos que no les compleix...? i ens decepciona... pot ser ni ho sap...
    Mirem cap a dins nostre de nou i no esperem dels demés el que no ens poden donar. Potser si no tenim espectatives ens sorprendrem i tot! Evitarem el regust decepcionant d'esperar el que no és. Perquè, en realitat les coses no són el que són, sempre acaben sent només el que semblen.
    Uff! Quin rotllo que t'he deixat anar... :D

    ResponElimina
  2. I enlloc de dir m'ha decebut la seva "resposta".. podria dir, m'ha decebut la seva manera de fer, que és diferent a cóm habitualment fa???
    És complicat això, eh???!!!
    ;-D
    No és cap rotllo, qualsevol visió és benvinguda.. A vegades, ho veiem d'una sola manera.. i si ve algú, i ens ho fa veure d'una altre... doncs això també esta be!

    ResponElimina
  3. Si hi ha decepció significa que abans hi ha hagut expectatives o il·lusió. I, alhora, que hi ha altra gent que et dóna més que aquests que t'han decebut. Sempre hi ha algú que no es comporta com pensàvem. Llavors, és quan més hem de valorar els que sí ho fan.

    ResponElimina
  4. Ai guapa, veig que estem igual. La definició no està mal però potser s'hi podria afegir alguna coseta més....

    Com diu la Thera, i com vaig també dir jo, el secret seria no esperar res... no crear-nos expectatives.
    Tots no som iguals ni actuem de la mateixa manera, així que el més normal es topar-nos amb gent que no es comporti com nosaltres ho fem o com ens agradaria.

    ResponElimina
  5. Sovint, les expectatives que tenim per a altres persones es basen en la nostra manera de fer i de pensar. I, com és evident, no tothom actuarà ni pensarà com ho faríem nosaltres en el seu cas. Les persones podem reaccionar de maneres molt diferents davant la mateixa situació i això no ens hauria de fer millors ni pitjors persones, ni tampoc sorprendre positivament ni decebre els altres.

    Una persona pot actuar d'una manera que no t'agrada, però has de ser prou forta perquè això no et decebi (no hi has d'haver posat expectatives). Pots decidir si aquest comportament t'agrada o no t'agrada i, si no t'agrada, allunyar aquesta persona de la teva vida, o bé, sense ser tan dràstics, parlar-hi i dir-li que no t'ha agradat com ha actuat i preguntar-li per què ho ha fet (potser si coneixem els seus motius la decepció desapareixerà).

    Esperar massa dels altres no és bo per dos motius claríssims: en el nostre cas, ens emportarem més d'una castanya; en el cas dels altres, ha de ser molt dur per als altres estar a l'alçada del que nosaltres n'esperem. Saps com és de difícil viure a l'ombra de les expectatives que els altres tenen de tu? Saps com és de trist adonar-te que has decebut algú perquè tu has decidit fer la teva vida, el que volies, i no complir les expectatives d'algú perquè, senzillament, el que els altres esperen de tu no va gens amb el teu caràcter i manera de ser?

    ResponElimina
  6. Es complicat , no sempre sabem si la nostra manera de actuar es la correcte o al contrario estem decebent algu.

    ResponElimina
  7. Mira de tot s'en treuen conclusions.
    Segurament el proper cop no actuaras de la mateixa manera. Les decepcions ajuden a crèixer.
    Un somriure ajuda a fer-les passar millor. ;-P

    ResponElimina
  8. La vida es complexe....que hi farem, però tal com dius tu sempre endavant

    ResponElimina
  9. Posa gent, coses, accions en una balança, no et deixes vèncer per una decepció i alegrat per la gent, les coses o les accions que et motiven :) Petons nina, grans!!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!