BLOCAIRE INVISIBLE...

Aquest any m'he apuntat al "Blocaire invisible", em fa gràcia participar en aquestes coses tant particulars que ronden per la xarxa...
I ja he rebut el meu Blocaire/a.... a qui li haig de fer un regalet el día de Reis....
Esta molt bé, perque ara es tracta de descobrir qui s'amaga darrera d'aquell blog, i que és allò que li pot agradar.... És tot/a un desconegut/da per mi... Ejem, ejem... ja veuré que se m'acut!!!!
Aprofito, per dir que sóc novella i bé, espero que el regal que li faci li agradi, si més no.... Estarà fet amb la meva millor intenció!!!! El meu regal, sortirà publicat (si m'en surto amb això de la programació de post: Si algú em pot sugerir cóm es programa un post, ho agrairé molt!!!), el día 5 de Gener a les 00:00h...
Vinga, em poso mans a l'obra!!!!

5 comentaris:

  1. Jo també participo es divertit , per programar un post nomes tens que posar la data i hora clicant en opciones de entrada, i clicar l'opcio de publicar et quedara programat automaticament, espero haberte sigut util. Petons guapa.

    ResponElimina
  2. Ostres! Jo no n'havia sentit a parlar, d'això! A veure si em guardo l'enllaç per a participar-hi l'any vinent! Crec que en aquests casos el que compta és la intenció, ja que encertar-la és tan i tan difícil, no? A mi sempre em costa molt saber què regalar! Molta sort en la teva decisió!

    Per cert, que no t'ho havia dit: molt xulo el nou disseny del bloc!!! :)

    ResponElimina
  3. Jo també i soc , encara que no he rebut el meu blocaire invisible , però ja el reclamaré

    ResponElimina
  4. me n'he enterat tard! però l'any que ve si rondo per aquí m'hi apuntaré! eiiii ens ho explicaràs tot fil per randa oi que si???

    ResponElimina
  5. Jo també m'hi estreno!! Estava buscant pistes!!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!