El meu únic desig pel 2009!!!

Desprès de gairebé dos mesos amb l'ai al cor.... i amb un neguit que no havia forma de treure'm de sobre....Avui respiro profundament!
Tinc els resultats de les últimes proves que m'han fet.... I allà, la única paraula que sóc capaç de llegir és : benigne!!!! Era difícil creure, que quan el teu estat de salut és bo, i no tens dolor ni queixes de res, hi hagi alguna cosa en el teu cos, sense saber-ho que no estigui funcionant correctament.
Així que .... crec i em reafirmo amb el meu pensament. No vull més diners, no vull tenir més coses, la única cosa que desitjo per aquest any 2009 i per tots els que segueixen és SALUT!
Sense ella, no podriem fer res, la resta de coses es poden aconseguir, o no.... però no les necessito. La resta són circumstancies de la vida. A vegades ens anirà millor, d'altres pitjor. Però sinó gaudim d'aquest Privilegi Saludable... res podrem fer, ni res podrem aconseguir.
Aquests dies amés, he rebut una mala notícia d'una persona que m'estimo molt. Ara mateix, crec que estarà a quirofan.... i tot i que no em vull adelantar als aconteixements, hi ha alguna cosa, que em diu que pinta malament. Ell, una persona plena de bondat, de ganes de treballar, de treure endavant els seus objectius a base de treball i esforç... Ell qui s'ha cuidat de totes totes.... i ara, ja porta uns dies ingressat, amb un diagnòstic, que qui sap quin serà el seu futur.
Per això, i per totes aquelles persones que m'envolten, que m'estimo: la meva parella, amics, família, companys de feina, i demés gent que es va creuant pel camí, l'únic GRAN DESIG que tinc per aquests anys que vindràn, és que ens acompanyi la Salut!!!!!
M'aferrarè com sempre al MEU CARPE DIEM!!! Aquest que m'empeny a viure cada dia, com si fos l'últim de la meva vida.... Avui hi sóc, demà, no sé on serè!!!
Estic contenta, estic més tranquila....
BON ANY A TOTHOM!
I RECORDEU... DE VIDA, NOMÉS N'HI HA UNA!!!!

15 comentaris:

  1. Somric amb tu perquè les proves t'han sortit bé. Molta salut per tots, i espero que amb el teu amic t' equivoquis i pugueu somriure.

    Bon 2009!

    I com jo no he dit a cap banda que m'agradés Sau, sospito que no sóc la teva invisible

    ResponElimina
  2. Que bé, Eli!!!! Ostres, quin patir! Me n'alegro moltíssim! :) Una bona alegria per acabar l'any!!

    Certament, amb salut som capaços de qualsevol cosa. Si no en tenim, malament rai! Petonets!

    ResponElimina
  3. Quanta raó que tens. El més important és la salut!

    ResponElimina
  4. Molt important la salut, bon any 2009 , i ple de salut.

    ResponElimina
  5. Me n'alegro! Quina gran veritat, només valorem la salut quan la perdem o pensem que la podem perdre.

    Que tinguis un bon any i ben ple de salut!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Per cert, m'agrada el canvi de look del bloc... :-)

    ResponElimina
  7. Doncs enhorabona pels resultats! I bon, i més tranquil, 2009!

    ResponElimina
  8. estic content de sentir-te / llegir-te així... avui hem coincidit -potser telepatia?- i a la Cuca he publicat un post que podia haver estat el teu... salut, doncs, nena... i que en poguem gaudir encara una mica!
    petons i llepades brindant per això!

    ResponElimina
  9. Doncs salut per a tots, que bona falta ens fa, que no ens cuidem massa. M'alegro de que no fos res, no has tingut un mal final d'any, oi? Molt bon any 2009 per tu també.

    ResponElimina
  10. Agafa't a la vida, com dius només n'hi ha una, me'n alegro que no sigui dolent, de debò.

    ResponElimina
  11. doncs m'alegre moltíssim per la teua bona salut i espere de tot cor que el teu amic evolucione favorablement. Una abraçada forta.

    ResponElimina
  12. fa dies que tefanejo per aqui, et conec poc encara..pero una bona noticia swempre es una bona noticia..m'en alegro i recorda que dema es el primer dia de la resta de la teva vida..
    un beset
    sargantana ;)

    ResponElimina
  13. Tens tanta i tanta rtaó, l'únic que hem de desitjar...

    ResponElimina
  14. Hola Eli,

    M'imagino l'angoixa que devies patir, i sempre aquestes coses passen quan s'acosten les festes. M'alegro que tot hagi acabat bé. Igualment que tens un mal presagi pel teu amic, com en algun moment devies tenir per tu, el dubte terrible s'esvaeix, i amb tranquilitat i optimisme et planteges apurar la vida i gaudir-la.

    Molt bon any!!!

    ResponElimina
  15. hola Eli,
    Se molt bé com et sentíes, i m'en alegro de que no sigui rés. Només desitjar-te un molt bon any i que ens continuis regalant el teu somriure i la teva alegria de viure, un petó, bonica.

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!