Incertesa?


Així és com em sento ara mateix...

Tinc un gran sac d'incertesa dins meu...

He assistit a totes les classes, no he fet ni una sola campana, he estudiat sovint (com els bons estudiants), he repassat les lliçons, he aprovat tots els exàmens... i avui... Tocava l'exàmen final de gramatica. He agafat el curs amb moltes ganes, i desig d'aprendre.....

M'he passat el cap de setmana estudiant... Creia que portava be les lliçons... Tot i que sempre, et queda allò de no saps si ho saps tot... però tot i així, estava satisfeta dels meus avenços i de la meva manera de fer...

He entrat a classe, nerviosa com sempre davant d'un exàmen, com quan era joveneta... Mai he pogut superar aquest estat de nerviosisme davant un paper en blanc, o davant un grapat de preguntes.... Aquest estat sempre m'ha acompanyat, i avui no podia ser d'una altre manera, malgrat hagin passat els anys, malgrat hagi madurat i m'hagi fet adulta, malgrat que les circumstancies siguin diferents, els ditxosos nervis, m'han acompanyat un cop més, en una prova d'examen. No culpo els resultats al meu estat nerviòs, no em justifica per res....El que sigui serà,
Però...
Ara, tinc la sensació, de que han sortit coses que mai haviem tocat a classe! Paraules de vocabulari que em semblaven ser la primera vegada que llegia..... Per dins, pensava, Ostia, no és possible!!!! Però era possible, i m'he n'he ensortit cóm he pogut....

Així desprès, en sortir, he intentat recordar part de preguntes, i part de l'examen... Ara mateix crec que tinc una empanada mental, quan més hi penso, pitjor, crec que és el resultat....

Inquieta, em sento inquieta pels resultats....

Tinc una mala sensació, com si tot l'examen m'haguès anat cagat i pixat... En el fons, penso que tampoc haurà anat tant malament ( o no ho sé, ara mateix no ho sé) .... Però sí tinc la sensació de ... Tant d'estudiar, per a que????

Espero i desitjo haver-lo aprovat, almenys amb un aprovadillo.... però, aixxxx No ho sé! No he sortit contenta, com altres vegades.... Fins ara els he aprovat tots, fins i tot, vaig treure un excel·lent amb un d'ells, i araaaaaaa...... bufffffff!!!!


I ara què???

No em puc adelantar als aconteixements, però si suspenc em portarè una gran desil·lusió, perquè serà cóm si el meu esforç no haguès servit de res, i això em crea un estat de frustació!!!!!

Perquè cullons, una s'ha de jugar els resultats finals, en un puto exàmen?? No crec que la valoració final hagi de passar per un sol exàmen.....

Ai, de veritat, només tinc interrogants dins del meu cap!!! No vull pensar-hi més.... però ara, no paro de donar-li voltes i més voltes..... Crec que em sortirà fum del cap!!!!
Estic desconcertada..., enfadada... i no sé quantes coses més!!!! I fins dimecres no tindrè els resultats!!!! Crec que em tornarè boja!!!!

10 comentaris:

  1. Nena aquest nervis i aquestes dubtes son normals en aquestes situacions pero malgrat tot segur que has aprovat per que t'ho mereixes per el teu esforç. petons guapa.

    ResponElimina
  2. Ei... a mi em passava igual, has d'anar poc ap oc i ho aniràs superant però es passa fatal perquè clar t'ho saps i sembla que no i fot...

    ResponElimina
  3. Mira, ja està fet, així que no hi pensis més... segons el resultat ja hauràs de pensar què fer i que no, així que ja tindràs temps!!!

    No et capfiquis i .... SOMRIU!!!



    Besotes

    ResponElimina
  4. Si tant havies estudiat, t'haurà anat bé. El que no has de fer mai després d'un examen és pensar en les preguntes i veure si ho has fet bé o malament. Ara ja està, i menjar-te l'olla no et servirà de res.

    ResponElimina
  5. Segur que has aprovat, i amb nota!. Com diem aquí a Girona... no "t'amuinis". Petons guapa.

    ResponElimina
  6. Nineta, l'únic que et puc dir és que TRANQUIL·LA! Si realment n'has tret alguna cosa —parles de bona sensació, d'haver fet avenços, d'haver après, etc.— un examen no t'hauria de preocupar si no és que necessites el títol per a alguna cosa. També el necessitaràs per a passar de curs, és clar, prò pots intentar accedir a altres cursos.

    Pel que fa al vocabulari nou... La gràcia dels exàmens d'idiomes és que segurament et posen vocabulari nou que, si bé no has vist, hauries de poder deduir per context o el significat no serà important per a resoldre l'exercici (potser només cal que identifiquis la categoria gramatical: saber si és un nom, un verb...).

    Prò, sobretot, calma! Si has aconseguit tants bons resultats fins ara, no crec que ho hagis fet malament en aquest. El que passa és que els nervis t'estan fent dubtar. No hi pensis! Al cap i a la fi, ja està fet, oi? I si has estudiat i t'hi has esforçat, ja està, dona!

    Repeteix amb mi: oooooommmmmmmmmmmm!

    ResponElimina
  7. Relaxa't i no hi pensis!
    El que sigui serà, però sigui com sigui cap esforç es sense profit.
    Vingaaaaa, petoneeeeeeets! ;)

    ResponElimina
  8. Vinga noia, ànims i una til.la :) segur que va bé tot, el pitjor es la espera!!!

    ResponElimina
  9. Ànims! Ja veuràs com t'ha anat millor del que et penses!

    ResponElimina
  10. Gràcies a t@ts pels vostres ànims!!!!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!