Feia temps que ...

La veritat és que necessitava tenir un cap de setmana diferent. I aquest ho ha sigut. Tot i dir que no he fet res de l'altre món, però sí he fet coses que crec que ja tenia un xic oblidades.

Va be, refrescar-les de tant en tant.

Ens reuniem el grup d'amics, per celebrar una història d'una amiga. Una amiga que s'ha tret la diplomatura, en tres anyets, treballant i estudiant, i vaja que voliem celebrar-ho.

Feia temps que ho haviem previst, i voliem fer una sortideta de cap de setmana plegats. El lloc escollit: Blanes.

Feia temps que no em passava gairebé tot el dia sense fer res, ajeguda a la platja, entre l'aigua i la sorra.
Dir com a curiositat, que m'ha fet gràcia banyar-me en aquestes aigües, més que res pel tema de la profunditat.

2 passes i ja no toques a terra!! Estic acostumada a haver de caminar bastant fins a no tocar a terra..... Una altre diferència que he trobat ha estat la temperatura de l'aigua, que era bastant més freda, però això no em representa un problema. M'encanta la platja, i m'encanta banyar-me, així que aquest cap de setmana he estat bona estona en remull.

De fer el gos a la platja, a dinar, i a la tarda migdiada a l'Hostal... Vaja, un stress que no us ho podeu ni imaginar!! je,je,je

Per cert, no voliem gastar gaires calés, i menys per dormir.

Al final via internet vaig trobar un Hostal.
L'Hostal Regina, un lloc tranquil i senzill però molt correcte i situat prop de la platja. A tenir en compte, si no us voleu gastar gaires diners...

Abans d'anar a sopar, per fer la gracieta, ens varem posar tot el grupet, uns birrets molt monos, i varem donar una mica la "nota" per Blanes, es clar, que em sembla que no tenim massa sentit del ridícul, i menys quan anem de festa. (deiem, però, que millor era portar un birret que no pas, un barret d'aquells que porten les dones en les despedides de solteres, amb una "pitxa" al cap!!! ja,ja,ja)
Varem sopar a Can Dimas la mar de be!

Després sortida nocturna. Upssss... si jo feia segles que no sortia i anava a fer uns "dancings". :-)
Varem acabar part del grup a una discoteca de Blanes, passant abans però pel Mediterrani, un pub nocturn, d'ambient molt agradable.
I després de cap a la disco...Discoteca? Si, si.. que en feia de temps que no trepitjava cap discoteca.
Varem anar "a petar" a la Discoteca Essencia de Blanes.
Un cop allà dins, em vaig veure que ja començo a tenir una edat, i això que em considero molt jove encara, però és clar, la quitxalla que hi havia allà dins, podien ser fills meus. Que fort!!!! Ens varem veure ballant "xumba, xumba, xumba"... oh... quin taladro de música!!! ja,ja,ja Però ens ho varem passar molt be, rient i ballant. Feia temps que no bellugava l'esquelet....Feia temps ... Feia temps que...
Uffff....
Feia temps... Feia temps... que no tenia un cap de setmana com aquest...Totalment diferent al que habitualment faig... Això d'estar sense fer masses coses, no és habitual en mi, però la veritat, és que ha anat prou be...
Així que m'en vaig de cap al llit, que he fet de tot menys dormir!!!

6 comentaris:

  1. Aquests son els caps de setmana que molen :-)

    ResponElimina
  2. Mira-la, la tremenda! Vigila, que això de sortir de festa, un cop comences, no hi ha qui ho aturi!; en tindràs més i més ganes!

    De totes maneres, jo no crec que perdre les ganes de sortir, o això de «fa tant temps que no...», no crec que sigui indicatiu d'una edat, sinó més aviat que estàs es una fase més tranquil·la. Jo he reprès les sortides de festa els caps de setmana des de fa un parell de mesos, prò feia ben bé un any que no sortia gaire (gaire = beure, ballar, pubs, discoteca i olè!). Abans d'això portava més d'un any sense sortir gaire. Aquestes coses van i vénen. Encara que sigui només un cap de setmana!

    Això sí: has fet el gos de valent, bandarra! ;)

    ResponElimina
  3. Dona, doncs us ho munteu prou bé!!! :)))

    ResponElimina
  4. Bon dia!!!
    Encara estem adormida... A mi em costa moltíssim refer-me d'aquests "tutes"...

    Doncs, vas començar amb bon peu... Ara et tocaran els envelats, les festes major d'estiu, cine a la fresca,... mojitos, rons cremats,...

    Desperta't ;-P

    ResponElimina
  5. Dóna gust de llegir-te, que bé t'ho has passat eh?

    El meu cap de setmana també ha estat bonic.

    ResponElimina
  6. que bé, Eli! em sembla que ja has fet la posta a punt per l'estiu... :)
    festetes, verbenes, somriures nocturns parant la fresca...

    m'has fet envejeta dolça... i m'has tornat a fer somriure!

    molt bon dilluns!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!