La llei de l'embut

Segons Viquipèdia: Un embut és un estri amb forma de con buit invertit acabat amb un tub en el seu vèrtex, que s'empra per transvasar líquids dins d'un recipient de boca estreta.
Al
laboratori químic l'embut ha evolucionat amb el temps dissenyant-se embuts amb formes diferents per emprar-los en procediments més sofisticats que el simple transvasament de líquids.
Però no diu res, de la Llei de l'embut!!!!
Veig que us l'haurè d'explicar jo.
La llei de l'embut s'aplica crec jo, en moltes empreses de l'actualitat, i qué significa aquesta llei? Doncs molt senzill, veieu la forma d'aquest objecte?
Els que estan a dalt (caps, coordinadors i demés "privilegiats") gaudeixen de la boca ample. És a dir, l'aplicació de lleis i normatives internes, es compleixen relativament. Això sí, d'imposar-les, sí que en saben, però no pas de complir-les.
Els que estan en la part baixa d'aquest embut, (la resta de pringats=treballadors) tenen el pas estret. I que significa? Doncs precisament tot això. Les lleis s'han de complir fil parranda, has de fer la feina que suposadament hauria de fer els que estan en la part alta de l'embut, i a sobres, t'has de callar la boca, en sentir i veure certes accions i reaccions davant del personal, que si tinguèssin un mínim de seny, ni tant siquiera s'atrevirien a fer. I aqui la meva exclamació, (amb perdó del personal lector!) QUINS CULLONS!!!!
Hi ha dies més difícils que d'altres, on haver d'acceptar algunes situacions que es produeixen, s'em fa realment difícil. I s'em fa realment difícil haver de mossegar-me la llengua!!!!
Hi ha dies que ho engegaries tot a rodar, i els engegaries a prendre.... per...c.... a prendre aire!!!
Bufffff.....Que hi farem!!!!

7 comentaris:

  1. Ah aquests dies jo en tot cas et desitjo que avui tinguis un molt bon dia, Petons tendres i sincers.

    ResponElimina
  2. El problema es que la llei del embut ens porta de dret a passar per el tubo . Però sempre queda l'esperança qu algun dia es giri el sentit i més d'un acabi pasant pr el propi embut que ha creat.
    Que tinguis +bon dia

    ResponElimina
  3. Com t'entenc... El meu cap també s'ha agafat la llei literalment i es dedica a tocar la moral més de lo normal (que ja és molt) sobretot en temes relacionats amb l'estiu i les vacances. A veure si hi ha sort i totes les de l'empresa que busquem feina la trobem i desapareixem a la vegada!
    Molt bon dia!!

    ResponElimina
  4. hum... I si els fots el propi embut pel cul??? hahahaha Llàstima que potser els agradaria...

    Ànims, guapa!

    ResponElimina
  5. A més amb això de la crisi, lefecte es magnifica per 3...

    ResponElimina
  6. vaja... abans t'he comentat i s'ha perdut... resum: no val la pena emprenyar-s'hi

    petons sense embuts!

    ResponElimina
  7. Observo doncs que és una llei d'aplicació universal!!! El que et diuen, no val la pena... I pensa que sovint la vida és un cercle i un dia potser l'embut es gira!!!! ;)

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!