La nicotina i jo

Porto ben bé dos mesos, amb la idea pel cap. Dos mesos pensant que ho haig de deixar...
Havia fixat una data, exactament d'aqui deu dies, coincidint amb el dia del meu aniversari.
Diuen que si vols, pots. I es clar, jo no sé exactament si vull (en el fons, no vull...), però el que sí que esta clar, és que és el que més convè. Fumar no aporta res de bó.
I aquest divendres, quan em vaig acabar els cigarrets de la caixeta, vaig dir que ja no aniria a comprar i que m'estaria el cap de setmana sense fumar.
Efectivament, així ha sigut, he estat el cap de setmana sense fumar.
Espero poder continuar sense fer-ho, tot i dir que he menjat més, i tampoc voldria pujar de pes, ja que és una altre de les coses que em costa haver de mantenir.
He intentat però, menjar coses més lleugeres, com les pastanagues, que a mi m'agraden molt i no en menjo sovint.
Així que a veure com m'en surto... El meu company ja fa 3 anys que ho va deixar, i jo crec que si ho va deixar ell, també ho puc fer jo....
De tant en tant, em venen ganes de ficar-m'he un cigarret a la boca, però és clar, suposo que fins que no m'acostumi a no fer-ho, continuaré tenint el desig... També m'he comprat un tronquet de regalessia, que també m'anirà bé, anar mossegant per evitar l'ansietat...
Aixxx.. i jo que deia que no estava enganxada!!! Ara m'en adono que d'això res, que estic enganxada com tothom!!!
Res, intentarè resistir... Com ho fa l'Striper, que crec que ja porta alguns mesos sense tabac.... Doncs això esta molt bé!!!! A veure com m'ensurto jo....

25 comentaris:

  1. hola!! molt bé!!! de moment ja has aguantat el cap de setmana! els primers dies diuen que són els més durs!! fas bé en deixar-ho!! molts ànims guapa!

    ResponElimina
  2. per cert, molt xulo el canvi de l'encapçalament!! una foto molt guapa!

    ResponElimina
  3. per cert, molt xulo el canvi de l'encapçalament!! una foto molt guapa!

    ResponElimina
  4. Ara veus com n'és de dolent el tabac. Només un cap de setmana sense fum, i ja et puges per les parets. A veure si això t'ajuda a voler-lo ben lluny que aquest és el primer pas.

    ResponElimina
  5. Doncs jo ho vaig deixar fa quatre anys llegint aquell famós llibre d'Allen Carr. A mi em va funcionar... Després de 30 de ser fumadora es pot dir que em va anar molt bé.
    Ànims!!

    ResponElimina
  6. mira... a mi també m'encanten les pastanagues crues...!!! :D

    diuen, i jo miro de posar-ho en pràctica, que el millor exercici i més saludable i que millor va per perdre pes o mantenir-se, és fer l'amor... físicament, sensorialment, cregudament...

    petons i llepades sense fum, taureta!

    ResponElimina
  7. Endevant i molts anims es dur., molt dur pero podras, jo ja porto tres mes de 3 mesos i fumava bastant mes de un paquet al dia.Petons d'anims.

    ResponElimina
  8. Molt bé! Et felicito efusivament per aquesta decisió. Ja sabem que no és fàcil, però has de pensar que cada dia és una mica més fàcil que l'anterior. I qui dia passa any empeny...

    ResponElimina
  9. Vull dir que no pensis molt enllà que et concentris en l'avui.

    ResponElimina
  10. Si realment vols pots , si et mentalitzes i ets forta t'en sortiràs . Molts anims i fes salut que com més esperis pitjor .
    I de passada t'estalviaràs diners , per poder viatjar ......

    ResponElimina
  11. Com et diuen els primers dies són els més durs i costa de passar fins i tot la primera setmana. Ànims, i tant que pots!! Tu a passar el dia cada dia és un dia més. I a posar distància al vici.

    ResponElimina
  12. UNA NOIA, TAN LLESTA,MACA I VALENTA POT. ENDAVANT¡.
    JUGANT AMBBCN.

    ResponElimina
  13. És complicat però és proposar-s'ho i endavant :) ets una lluitadora, ja ho sabem eh!

    ResponElimina
  14. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  15. Molts d'ànims! Ja veuràs com ho aconseguiràs

    ResponElimina
  16. Coi, tots t'animen, serà que realment tots han plegat? Jo ho he provat, eh? Però res, res de res... ni amb el llibre de l'Allen aquell. Va, aguante, coratge i petons!

    ResponElimina
  17. Com t'en sortiràs?? Doncs la mar de bé. No serà fàcil però arribaràs a ser una honorable velleta que podrà fer la Matagalls-Montserrat deixant enrera jovencells fumadors. Ànims!

    ResponElimina
  18. Ostres!!!! Mai havia tingut tants comentaris animadors!!!
    MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!!
    Curiosament i contrariament a com em pensava que anirien les coses, resulta que estic tenint més efectes físics que no pas psicològics: Desestabilitat-mareig, augment de la gana, somnolencia, mal de cap, etc... Però vaja, les ganes bojes de fumar només em venen per moments, en moments molt concrets, i els estic superant, i tampoc tinc un canvi d'humor exagerat....
    Seguirè amb la meva lluita, i com diu la Carme, centrant-me en cada dia que passa, que és un dia més cap a l'èxit d'una exfumadora!!!
    Moltíssimes gràcies a tots/es, pels vostres comentaris, em trobo ben acollida, i crec que si en algun moment perdo els estreps, vindré corrents aqui per a explicar-vos-ho enlloc de cometre un error!!!
    ;-D

    ResponElimina
  19. Eli! jo també ho vaig decicidr dissabte. Vaig començar a tossir, estava engripada i el día abans vaig fer molt esport, suposo que va ser una reacció. Anit vaig tenir molta ansietat pero la tos que m'ha quedat fa que em torni enrera i m'he apuntat a la piscina per a descarregar-me i de pas mantenir el pes que segur que guanyo, a parte de fer molt l'amor ;)
    Ara estem juntes amb aquesta lluita! Aguantarem!!

    Petonets

    ResponElimina
  20. Eva, segur que aguantarem!!!!
    Em fa gràcia saber d'algú que ho ha decidit en el mateix moment que jo!!!!
    Així doncs, a part de la resta de gent que ens dona suport, m'arrepenjarè també amb tu!!!
    Vinga molts ànims que els necessitarem!!!
    Petonassos!!!

    ResponElimina
  21. UN ALTRE DESERTOR!!!!!!!!!
    Tots paseu al enemic,que malament.
    Jo coneixia a un que va deixar de fumar,quan duia uns dies va sortir tot content al carrer a celebrar-ho i el va atropellar un trailer,ara segur que no fuma mes

    ResponElimina
  22. HOmeeee!!! Com dius això??? Jo et convido a que t'afegeixis!!!! Mira, a mi també m'encanta fumar, però sé que no es bo per la salut!!! I la prova és que cóm m'estic trobant aquests dies de "mono"... grrrrr.....
    Per cert, jo en sé d'un que no fumava i també el va atropellar un cotxe, ara segur que tampoc podrà fumar mai més!!!
    Va Ddriver, uneix-te al món sense fum... !!!!

    ResponElimina
  23. Eli, com ho faig per passar-te un video que et farà somriure i que té a veure amb el teu post? L'acabo de rebre i he pensat en tu.

    ResponElimina
  24. Hola Violette, et passo el miliu: eli_h_V@hotmail.com

    Moltes gràcies!!!

    ResponElimina
  25. Vinga Eli, que tu pots!!!!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!