De visita a Ca l'Alzina




Que bé que ens ho passem!!!!
Us recordeu de l'Anna??? Aquesta artista blogaire?

Doncs avui hem anat a fer-li una visita a ella i a la Lluna a Ca l'Alzina.

Ha estat una jornada molt maca, una jornada on em après moltes coses que desconeixiem i un dia entre cavalls i eugues.



Quin món aquest!
Tot un ritual... ens hem adonat que tenir un cavall no és feina fàcil... Com tot animal necessita d'unes cures, i d'un manteniment, i avui l'Anna, ens ha fet una demostració de cóm funciona tot el tema...



Aqui us presento la Lluna, oi que és maca???

En arribar, i no saber cóm reaccionarien aquests animals, m'apropava i els acaronava la cara amb cert recel...., de mica en mica, he vist com n'eren de carinyosos, i que només calia demostra'ls-hi una mica de confiança...

Quina passada, acaronava la cara de la Lluna, i mica en mica, aclucava els ulls, símbol de que allò que li estavem fent li encantava!!! I a qui no, oi?

Quins animalons més macos!!!! He quedat encantada!!!!

Desprès de l'escalfament i preparada per fer un galop, l'Anna ens ha ensenyat cóm se li posa la cadira per poder-la muntar... La sella, les proteccions per les potetes, i tot el grapat d'artuligis, que no em pregunteu el nom, però que ve a ser tot l'utillatge que li cal a l'animal per a poder-lo muntar com cal.


Quina elegancia!!!

Un dia entre natura.... fins i tot ens ha deixat muntar-la...

Al principi "no les tenia totes" perquè una desconeguda pujada a la seva esquena....

Però desprès d'haver aconseguit pujar, (que no és fàcil sino estas acostumat) un parell de voltetes amb ella i quina sensació.. Ufff... Perdoneu però, he fet moltes coses però mai havia muntat un cavall, i m'ha encantat!!!!



Desprès de mi, el meu company també s'ha animat per muntar... és clar, que la cosa ha sigut diferent... més que res, perque el pes entre ell i jo és diferent, i la Lluna, sí ha accedit a ser muntada, però a les dues passes ha dit que ja n'havia prou de passejar amb aquell pes excessiu al seu llom... Ja,ja,ja Hem rigut força, perque quan ha dit prou, ha sigut prou. Ni un pas més!!!!


Desprès de l'experiència, toca dutxa, per a refrescar les potes, respallada i treure-li els "abaloris", i desprès d'això a menjar, que s'ho ha ben guanyat... i nosaltres, doncs també!!!!


En havent dinat, l'Anna ens ha portat a fer una ruta per la zona, camins amb paisatges de categoria, a les faldes del Montseny. Quin lloc més bonic per perdre-s'hi amb cavall o sense....

Les rodalies fins a Mosqueroles i Castell de Fluvià, una casa de colònies, on hi tenen cavalls i altres animalons....

Sens dubte, un dia molt agradable!!!!

Gràcies Anna, ho hem passat super bé! Ah, i gràcies també a la gent que em conegut avui, la Neus, i la gent de Ca l'Alzina, que han estat molt cordials amb nosaltres!!!

10 comentaris:

  1. De aixo malgart la bellessa i noblesa de la lluna es pot dir que es una experiencia bestial.

    ResponElimina
  2. Woooo, quin reportatge més xulo !!! :) ...

    Ha estat un gran dia i estic satisfeta que us hagi agradat l'experiència !!! :)

    ResponElimina
  3. És veritat que va sortir en un post teu! ei us ho heu passat pipa eh! jeje si no pares xiqueta! jeje

    ResponElimina
  4. En això, doncs, t'havia passat davant! I tens tota la raó: és una experiència molt maca muntar a cavall! Per cert, la meva filla de vuit anys ha fet un curset de patchwork, aquest estiu. Els nens són diferents? o ho som els adults que ja no els proposem segons què? S'hauria d'analitzar... Petons, bonica i bona setmana.

    ResponElimina
  5. M'agrada quan la gent s'ho pasa bé.
    Em d'aprofiter els moments bons de la visa que els dolents venen sols.
    Un petonàs

    ResponElimina
  6. Striper... sí sí... bestial!!! Entre besties, ja se sap!!! No, ara en serio, va ser una experiència molt maca!!! ;-)

    Anna, doncs ja no sé que més dir... Va esta d'allò més bé!!!

    Cesc: Es que no s'ha de parar... per res... vinga experiències noves... i si no ho fem ara, quan ho farem???

    Fada. Patchwork... uauu.... això són paraules majors... Algun dia... mho apunto a l'agenda!!! je,je,je Aixxx.. que se m'acumula la feinaaaa!!!!!

    Bimbonocilla: Jo sóc d'aquelles que diu.. ja dormiré quan em mori... sí, sí, sona molt bestia... però és així tu.... No deixis per demà...el que puguis fer avui!!! ;-)

    Robelfu: Els moments bons de la visa... no sé, no sé... ;-D però els de la vida, la veritat que sí!!!!

    ResponElimina
  7. Envegica, de la més bona, que xulo!!!! Ara, a mi els cavalls em fan respecte, no sé....

    ResponElimina
  8. En primer lloc, em sembla que ens haurem d'ajuntar l'Assumpta, la filla de la Fada, tu i jo i ens posem seriosament a fer això del patxwork!! Què et sembla?? Jo, de moment, d'aquí dues setmanes ja començo el curset de patxwork a veure com va! hehehehe

    I això dels cavalls, jo ho he provat dos cops i, sí que és una experiència maca, prò no fa gaire per a mi! Tot el que sigui tenir els peus separats de terra i desplaçar-me... mmmfff! Bé, vull dir quan ho dirigeixo jo, eh?

    Que bé que ho hagis passat tan bé! Me n'alegro mooooolt! :)

    ResponElimina
  9. Zel: Jo crec que als cavalls se'ls ha de tenir respecte, a fi de comptes són animals i no sabem cóm reaccionaran... Però malgrat això... són una passada!

    Núr: Es bo tocar de peus a terra... però de tant en tant.. una dosis d'enlairament també va be.. Ei, que si segueixes així jo crec que ens faras de profe de manualitats tu mateixa!!! ;-D

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!