I la meva bossa?

Día de la Mercè, la previsió de temps que tenia, no era gaire bona, amb el que ahir vaig pensar que avui seria un día literalment per fer el gos... Llevar-nos tard, i "perrejar" tot el sant día.....
Ja varem anar a dormir tard... i ràpidament, en ficar-me al llit em vaig endinsar en el món del somnis.....
Avui és un d'aquells dies que recordo perfectament el que he somiat...
M'he passat part de la nit, en un somni molt misteriòs... buscant una motxilla.... Una que no faig servir mai.
Em trobava en una mena d'edifici gran, amb aires d'Universitat, i al pati, tenia cert recel, perque suposadament, ens haviem d'asseure amb el grup nostre de gent, i a mi, m'havien col·locat amb un grapat de gent desconeguda.....
A certa distancia, i sentada en aquella taula que semblava una taula d'esbarjo, prop de la Universitat, podia veure clarament, on havia deixat la motxilla, en un raconet, i la controlava......
En converses amb gent desconeguda... i desprès de bona estona xerrant, anava a buscar-la... i no hi era..... M'he passat gran estona voltant per les habitacions de l'edifici, buscant desesperadament la meva motxilla vermella.... Fins i tot, en cada habitació em trobava gent coneguda.... Gent que a la vida real, seria extrany unir en diverses situacions, gent que conec d'àmbits diferents... i que hi feien allà? Em deien, uns pintors que conec mentres pintaven unes finestres, No Eli, aqui no l'hem vist la teva motxilla!!! I jo, patint amunt i avall, pensant on cullons podria ser-hi..... Així m'hi he passat tota la nit, amb un neguit molt i molt gran.... Pensant entre mi, que dins hi portava el moneder amb diners, targetes, records... i que no podia ser que no hi fos per enlloc.....
Oh... quin estresssss!!!!!! Quin somni més extrany......
Dins del somni, de cop he sentit un telèfon... entre mig obrint un ull i un altre, ha resultat ser el telèfon de casa.... Qui cullons truca a les 9h del matí un dia de festa?????
M'he despertat!!!!
Oh.... Ara no sabré mai, si trobava la meva motxilla o no!!!! Quina llàstima!!!!!
He seguit dormint, tot esperant reenganxar el somni i saber el seu final.... evidentment, això és gairebé impossible!!!!! I ha estat impossible....
M'he quedat totalment amb la incognita... i ara, voldria saber el significat d'aquest somni tant surrealista....
Vaig a Internet a veure si trobo quelcom que m'ajudi a interpretar-ho...
I em trobo això:

Acció de Buscar dins d'un somni:
Si buscamos algo, presagia que tendremos dificultades facilmente superables.

Bolso: Un bolso cerrado simboliza los pequeños secretos que quien lo lleva quiere guardar celosamente. Perder el bolso en nuestro sueño, si lo recordamos con inquietud además, significará miedo a que entren en nuestra intimidad.

Perder: Aunque, puede soñar que ha perdido algo importante, el objeto que pierde en el sueño supone la clave del sueño.

Au, ara ja puc treure alguna conclusió... però em quedo amb la incognita de saber si la recuperava o no.... Quina mala gaita!!!!!

8 comentaris:

  1. Quin patir, nena! :-)

    A mi em passa sovint que en els somnis barrejo gent que no es coneixen i que no tindria cap sentit barrejar... En fí... somnis!

    ResponElimina
  2. Millor que fos un somni, dona, que això seria molt angoixant si fos veritat, de vegades, és alliberador el despertar-se i pensar buuuf sort que ho he somiat.
    Esperem que no sigui un somni premonitori, eh??
    Petons i Bones Festes!!!!

    ResponElimina
  3. Hola maca,passo per dirte que tens una cosa a casa meva.
    No et precupis els somnis ,somnis son.
    Un petonàs.

    ResponElimina
  4. Els somnis a vegades son ven raros, pero igual a la teva motxila li ha passat lo mateix que al carro del Escobar.

    ResponElimina
  5. Dona, pensa que aquestes idees de què vol dir el teu somni també t'ajuden a entendre que, de fet, que trobis la motxilla o no no és important!
    Els meus somnis de neguit són córrer perquè em persegueixen, i tornar al temps de l'escola/universitat i haver-me deixat els deures a casa o haver oblidat un examen! :S

    Tranquil·la, ja veuràs que aquesta nit dormiràs més descansadeta, perquè t'envio un sac de petons acamamillats! hihihi Somriures!

    ResponElimina
  6. A mi ja em perdonaràs, però m'has recordat una mica al Pocholo, eh? Quina mania amb la motxilla! Ara que, mirant les interpretacions del final, potser tens por que entrin en la teva intimitat, en el teu blog, per exemple.

    ResponElimina
  7. Doncs si tu estàs aixi, imagina't com deu estar en Potxolo :D

    ResponElimina
  8. Rita: Ai el món dels somnis, quin món aquest!!!! Són extranyes les barrejes de gent i de llocs que hi surten, eh! Es un misteri tot plegat!

    Nits: Apa, com perdi la motxilla o el bolso... sí que em dona alguna cosa!!!! A veure si somio que em toca la loteria..... Per la mateixa regla de tres..... ;-)

    Robelfu: Ai que xulo aquest meme que m'has passat! A veure si m'hi poso i el faig! Gràcies ;-)

    Striper: Prefereixo perdre-la a que me la robin...jarrrrr !!

    Núr: La camamil·la m'ha relaxat tant que crec que aviat m'en aniré a dormir!!! Gràcies guapa!!!

    Xexu: Gairebé no recordava al Potxolo, ves a saber on para el personatge en qüestió! Per cert, si tinguès por que entrèssiu en el meu blog, no creus que no haguès publicat aquest post???? ;-)

    Quim: Ja has tornat??? ;-) Com li deia al Xexu, ja no recordava a aquest personatge...

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!