MEME

M'estreno!

Aquest és el meu primer Meme... desprès d'un any i poc de blog....

M'el va passar la Núr a principis d'agost... i l'Helena a finals del mes...

Tot recuperant la normalitat desprès de les intenses vacances, es hora de posar fil a l'agulla...

Així que aqui va!

1. Una pel·lícula: "Dying Young" ~ "Elegir un amor"

La veritat és que hi ha moltíssimes pelis que m'han agradat molt, i és molt difícil tenir que escollir una.... però per aquest cop, una de les que més em va agradar, una de les que més em va impactar quan la vaig veure, i que em va fer plorar fa un bon grapat d'anys, és aquesta. Per una part, perquè sóc molt romántica, per l'altre, perque aquesta peli, té un grapat de coses, sentiment i tot i que ja sabem que és una peli, però hi ha situacions a la vida real, de les que podrien sortir molts guions per a pelis.

2. Una cançó: U2 - With Or Without You



Igual que les pelis, el tema de les cançons és també molt difícil d'escollir, perque podria dir que puc resumir molts anys de la meva vida amb cançons, i totes molts diferents. Cada cançó representa un record, un sentiment, una emoció, i això és dificil d'escollir, totes són especials, igual que tots els moments han sigut especials. Aquesta és una cançó molt especial per a mi... i en sentir-la, se m'esborrona tot.


3. Un llibre: "Te dí la vida entera" ~ Zoé Valdés

Ai, ai, ai.... últimament estic un pel "gossa" per llegir.... En tinc molts de començats i cap finalitzat...

4. Una cosa que em faci ràbia: La gent que "fanfarroneja" de les riqueses que te... i la majoria de les vegades, coincideix en persones que són força materialistes i tot passa per que qui més té és millor que els que no tenen... i això no ho comparteixo per res del món, per mi, "no és més ric qui més te, sinó qui menys necessita"

5. Una cosa que m'agradi molt: Qui es passa pel meu blog, sovint, crec que ja ho deu saber. Sens dubte VOLAR! Si tornès a nèixer voldria ser un ocell, per enlairar-me fins el cel ....

6. El teu plat preferit: M'encanta el xató... això sí, cóm el que fa la meva mare, amb força salsa, i ben forta de vinagre... Ummmmmm... Ja salivo!!!

7. Una beguda que m'agradi: A vegada haig de posar fre, perque sóc força "coca-colera"... i es clar, amb el que engreixa i amb el que diuen que si poses al damunt d'un bistec un raig de Coca-cola se'l menja tot.....crec que aquest tipus de begudes no són gaire bones pel cos... Però una coca-cola ben fresqueta, amb glaçons i una rodanxa de llimona.... doncs no puc dir mai que no!

8. Una col·lecció: Aquesta col·lecció és compartida amb el meu company. Ens agrada portar la ceràmica típica de tots els llocs on anem, i normalment són gerros.

9. Una raresa: No sé si es pot considerar raresa, però a vegades, m'agrada tallar-me el cabell jo mateixa.... I mira, la veritat, els resultats no són dolents... El tema és quan em dona per anar a la pelu (gairebé mai), que la perruquera em deix caure que porto el cabell mal tallat... Que hi farem!!!

10. Un desig: El desig més immediat no el puc escriure en aquest blog... Perque no sabeu allò de "no dic res, perque desprès tot es sap" ? Doncs per aquest motiu no el puc dir... Quan es compleixi us asseguro que ho sabreu!!!

I desprès d'això, seguint amb la tònica, crec que toca passar aquest meme, oi?

Doncs jo li vull passar a l'Antoni, que fa un temps que ha deixat el blog en "stand by"... I ei... que això ja dura massa... ja,ja,ja Així que Antoni, va per tu, a veure si així aconsegueixo arrancar almenys un post, on ens regalis una mica més de tu... Vinga, va, a fer els deures!!! ;-)

I també a l'Esther, ara que ha penjat un post amb molt bones notícies laborals!!!! I jo que m'en alegro moltíssim.... Doncs perque entre eqüació i arrels quadrades, ens facis cinc centims de Meme.

I per últim a la Fada, que no sé jo si entre melmelades, tindrà una estoneta per poder fer aquests deures que li envio!!!! El proper entrepà per berenar que sigui amb aquesta melmelada que ha d'estar per llepar-s'hi els dits... ummmm...

11 comentaris:

  1. Ara em menjaria de molt bon grat un bon xato, i ara per la calor una coki amb gel..

    ResponElimina
  2. aix, ara em faràs sortir de la meva "hivernació"?!
    D'acooord, va per tu! ;P

    En breu el tindràs.

    petns

    ResponElimina
  3. no em barrufene ls blogs pero la cnço que has escollit es brutal! ;-)

    ResponElimina
  4. ui,ui,ui que me da en la nariz que tornarem a tirar de solanos aquesta temporada...

    Que de la teva office ja m'han enviat un pollo mutante (d'aquells que vomiten verd, i s'acosten amb els ulls injectats de sang...) MAMA POR!!!!

    Jajajajajajaja (riure de peli de terror...)

    ResponElimina
  5. Uf... si jot 'expliqués... no saps la de coses que em recorden a mi en aquest meme... xtt és un secret!

    ResponElimina
  6. Hola Eli,

    Benvinguda !!!!

    Quina exposició més acurada del meme rebut. Aixó si que es fer bé la feina.

    M'ha crida't l'atenció el llibre "te dí la vida entera", el vaig començar fa anys, el titòl em va agradar, però el llibre, no vaig passar de la meitad. Es dels pocs que no he acabat.

    Estic amb tú amb aixó de la Coca-cola, un vici.

    Fins aviat

    ResponElimina
  7. Ooohhhhhhhh, que bona que bona que bona i que bona és With or Without You ... per favort!!!

    Anda que la peli ... també ... vaja!!!


    Però mira, coincidim amb el tema coca-cola!!!

    Un petó i merci per comentar-me ... espero veure-t'hi sovint, eh? Bueno, tot lo sovint que jo escrigui, clar ... 1 copet per setmana!!!

    Arrivederci, campiona!!!!

    PD: pssstttt, i quin dius que és el desig????

    ResponElimina
  8. Hola guapetona
    Comparteixo tres coses de les que has dit.
    M'agradria poder volar, em fan enveja els ocells, ho trobo bonic.
    La coca cola, amb aquell got una mica ample tal i com dius tú i tallar-me el cabell.
    L'ultima vegada em vaig voler tallar el serrell i ho vaig fer amb els cabells mullats, quan es va eixugar semblava un flare :D

    He suprimit el post d'aquest matí, sempre penso que explico massa, que hi vols fer-hi, gràcies per passar.
    Pel tema dels vestits, tinc un segon blog que es diu "El baúl de Juliette", el tens a la columna de la dreta a dalt de tot, allí tinc part de la meva feina.
    Buf, quin sermó t'acabo de deixar, benvinguda Eli, un plaer haver-nos trobat.
    Un beset.

    ResponElimina
  9. Crec que te n'has sortit prou bé, tenint en compte com n'és de complicat triar només una pel·lícula, només un llibre i només una cançó! Comparteixo especialment amb tu la idea de només una cançó... n'hi ha tantes lligades a moments especials de la nostra vida, que es fa tan difícil triar-ne una... aix...

    Molt rebé, guapíssima! :)

    ResponElimina
  10. és el teu primer meme?! no m´ho puc creure!! a que no es tan dur..jijiji! i la resta sabem ja més cosetes de tu!

    ResponElimina
  11. Eli!! el faré t'ho prometo, dona'm temps però el faré! estic liada amb les mates però no m'oblido eh! besitooos

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!