Se m'ha girat la truita!!!!


No heu tingut mai la sensació de que se us posen pals a les rodes en allò que teniu el desig de fer?
Doncs això és el que m'esta passant!!!
I em fa una ràbia!!!
Ja ho sé....no n'hi ha per tant!!! I aqui no s'acaba el món.... Però culló, jo volia... i no ha pogut ser....

Fa temps que em ronda pel cap fer un curs d'anglès. Aquest idioma el tinc força oblidat.... I crec cada cop és més necessari, necessari per a qualsevol cosa.....

Doncs be, m'havia apuntat a l'Escola Oficial d'Idiomes, que per un costat té un preu molt assequible, i per altra obtens un Títol Oficial.....

Ja han sortit l'adjudicació de places a través de sorteig.... i be, doncs que de les dues opcions als dos centres estriats, he sortit No admesa!!!!

Ja sé, hi ha moltes altres opcions, hi ha centres privats, i si tinc intenció de fer-ho, puc fer-ho....

Però em pensava que aquesta era la millor opció, i quan he vist que res de res..... M'ha entrat una mala llet!!!!!

Així que hauré de posar en acció el Plan B..... buscar algun lloc on poder-ho fer, i que no sigui un preu massa car....

Si algú sap d'algun centre que estigui bé, s'admeten propostes......

13 comentaris:

  1. No sé si ets de Barcelona... Jo he estudiat a l'Institut d'Estudis Nordamericans i a ESADE Idiomes, tot i que aquesta darrera és força cara.
    També és bona International House.
    Sort! :-)

    ResponElimina
  2. Sí, sii, visc a Barcelona...
    M'informaré...

    ResponElimina
  3. Això és el que sempre m'havia aturat de l'Escola Oficial, que jo tenia ganes de fer anglès quan jo volgués, no quan ells volguessin. Tenen tanta demanda que molta gent es queda fora, i diuen que segueixes en llistes i que l'any següent o l'altre et pot tocar. Però és que jo vull fer anglès aquest any -senyor meu-, no d'aquí tres anys! Bé, res, que em tocava molt la pera. La conclusió és que m'acabava apuntant a l'EIM, l'escola d'idiomes de la UB, i així triava horari sense problema, i evidentment, aquell mateix any. És careta, per ser que és per estudiants, però bé, jo hi vaig ser molts anys. Segur que n'hi ha de millors, però és una altra opció.

    ResponElimina
  4. No tinc ni idea pero potser hi han centres que fan cursos de formació ocupacional, vull dir per treballadors actius que son gratuits i et poden servir.

    ResponElimina
  5. Jo conec alguna escola d'anglés però no sé ben bé si és el qeu volies... i tens convrses amb gent d'allí... ei la truita fa bona pinta, però la vida va canviant, ja veuràs, trobaràs solució aviat!

    ResponElimina
  6. Hola Xexu,
    Doncs entenc perfectament la situació que descrius...bufff... Si hi ha tanta demanda, perque no obren més places? Em va be això que m'has facilitat, m'informaré i a veure que tal...

    Striper, També es una altre opció, el que passa es que jo persegueia un titol reconegut.... I aquests cursos que dius, potser son per refrescar... Però gràcies igualment.

    Cesc, doncs mira si em dones alguna informació de l'escola d'angles, em faras un gran favor!!! Si vols em pots enviar un miliu: eli_h_v@hotmail.com

    Ei, gràcies a tots... estic recopilant informació, i quan més tingui comparació millor!!!

    ResponElimina
  7. En primer lloc dir que m'he llegit el text de Borges Instantes i m'ha emocionat molt. Per altra banda no et perds gran cosa. L'escola oficial d'idiomes no és massa competent que diguem..saludus

    ResponElimina
  8. Hola Eli,

    Jo també t'anava a recomenar l'EIM de la UB. En la meva època de jove, els cursos intensius d'ESADE estaven molt bé, però els professors bons estaven en els nivells bàsics i intermitjos, que són els que volen perquè són els més fàcils, més còmodes i agraïts. En els nivells més alts, la cosa no em va anar del tot bé. Però et parlo de fa molt de temps. Possiblement, ara la qualitat del professorat és uniforme. Cosa que seria d'agrair perquè costen una pasta.

    ResponElimina
  9. Noctas: Si aquest text és genial.... El cas es que ens l'hauriem de llegir cada dia i no oblidar-ho!!! Per cert, segur que no són massa competents...però si necessites el titol oficial..... Al final acabes trucant a les seves portes!!!

    Quim: Ja tinc informació de l'Ub..... tot i que crec que ja he pres una decisió.... I si, tots els centres costen una pastaaaaa!!!! Em faig la idea que és una inversió en la meva formació... i hi ha que va dir que "el saber no ocupa lloc"!

    ResponElimina
  10. No saps com t'entenc!! A mi m'ha passat el mateix amb l'Escola Municipal de Música: no ha entrat ni l'Enric ni la Mercè :( I estic que trino!! Però segur que trobes alguna altra cosa, amb tots els consells que t'han donat. Ànim!! Petons, maca.

    ResponElimina
  11. És una M, però no et capfiquis... Jo vaig fer alemany a la EOI i la veritat és que no em va agradar la professora, però suposo és que qui em va tocar...
    De escoles a Barcelona en conec poques i bé de preu menys, però la British School està molt bé (no sé el preu).
    Perons.

    ResponElimina
  12. Jajjajaja, no havia llegit el teu post fins avui, jajajja, quina casualitat. Si trucas al centre de Sagrada Familia, digues si pots parlar amb el Director del centre i si et passan amb ell, diga-li que trucas de la meva part, tindrás un tracte especial!!!!.

    Si necesites qualsevol cosa al respecte ...

    ResponElimina
  13. Collons! Tothom que conec que volia entrar a l'eoi... res de res! La mare que els va parir! Jo m'he quedat sense francès, prò ja he trobat un taller a cotxeres de sants. Prò ja sé que això és com dir ben poca cosa... Si tens algun casal a prop que ofereixi classes d'anglès, pots provar d'apuntar-t'hi, així comences a tocar-lo una mica i pots tornar a trucar a la porta de l'eoi l'any vinent!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!