El blog dorado...


Per sort les meves malalties, sempre són curtes, i dic per sort, perque això es alguna cosa que sempre haig de valorar...

Així que en peus, i apunt de tornar a la feina....

Dos dies de llit passen rapid!!!!

No marxaré però, abans de fer les meves nominacions... i és que com vaig comentar, L'Anna i en Lluis, em varen concedir el Blog Dorado....


Ai, em fan una il·lusió aquestes coses!!!!!


I com sempre ara em toca a mi:......

Tirai i el seu blog Suc de Llimona 2,0, perque és un blog que he descobert fa poc, i em sembla molt fresc i natural, serà perque m'encanta la llimona? Sigui el que sigui, s'el mereix

Striper i el seu blog Striptease D'Histories , si ja sé noi, que tens molts premis....però aquest cop, em sembla que em toca a mi... ejem, ejem.. Estic en deute? No, ja,ja,ja es broma... li atorgo a l'Striper, per la seva picardia i atreviment, crec que és dels pocs que s'atreveix a plantejar en un blog tots aquests temes que ens fan pensar, i al mateix temps, ens fa respondre agoseradament! T'el mereixes nano!!!!

Pordiosero i el seu blog Si no te hace gracia me da igual, buffff....quines histories ens explica aquest noi, a mi em fa riure...... i com que riure és una cosa important per mi..... Espero que te haga gracia......!!!!!! Aqui mi premio!!!!!!

Antoni i el seu blog Antoni's Ous si ja sé que te l'han concedit per un altre costat.... però noi, sembla pel que he vist a la xarxa que el teu nivell de posts ha quedat una mica endormiscat..... doncs home, jo t'atorgo aquest premi.... perque posis fil a l'agulla i et posis les piles!!!! Com ja saps, ja,ja,ja estas en la meva llista de preferits!!!! Vinga, a escriure....!!!!! ;-)

Fada i el seu blog L'evolée per dibuixar-nos un món fantastic... el de les fades.... Haig de dir, que l'he descobert no fa gaire, i m'agrada força, i perque potser tinc més d'una cosa en comú, tot i que encara no he descobert...... Així que un premi per tu!!!!




4 comentaris:

  1. snif, snif, moltes gràcieeeeeeeees!

    Intentaré correspondre la vostre estima i intentaré currar més!

    ...vull donar les gràcies, als meus pares, al meu germà, a tots els blocaires, a la meva gosseta, als companys de feina, a en xuki, a la seva xicota, a la vaca anti-estres i al nou vingut panda anti-estres...sense cap de vosaltres hauria arribat on sóc, gràcies a la organització, al juraaaat...ei, espereu que no he acabat!

    ResponElimina
  2. Uala! Doncs, moltes gràcies! La primera vegada que entro al teu bloc i és per rebre un premi! Moltes gràcies de debò!

    ResponElimina
  3. Gràcies, Eli. En el meu cas d'això se'n diu arribar i moldre. Ja anirem descobrint-nos totes les coses que tenim en comú...

    ResponElimina
  4. Ostres moltes gracies em fa pero que molt feliç que em donguis aquest premi de veritat, Un peto, i felicitacions per el teu.

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!