PREMI DARDO 2008


De nou l'Striper m'ha atorgat un premi, que és molt benvingut, el Premi Dardo 2008 – Best Blogs Darts Thinker amb el lema:


“La I Entrega de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades”.
I ara em toca fer a mi, per seguir la tradició la tria dels meu 5 blogs, que crec que es mereixen el guardó per la seva originalitat, i fer-me despertar cada dia algún sentit!!!
A la Laia pel seu blog CIRERETA
A la Zel pel seu blog ARA MATEIX
A Nits pel seu blog NITS DE XOP SUEY
A la Joana pel seu blog LLUM DE DONA
A l'Elur pel seu blog NÒMADES DEL VENT

8 comentaris:

  1. Hola Eli!!!!
    Moooooooooltes gràcies. Saps, avui m'ajudes a començar el dia amb un somriure :)
    Ens anem veien, una abraçada!!!!

    ResponElimina
  2. EH. Felicitats per el premi cap dubte de que es ben merescut, i també felicitats als teus premiats.

    ResponElimina
  3. Hola, Eli, graaaaaaaaaaaaacies, moltes de gràcies que diuen a pagès, em sento afalagada i no sé què dir, perquè...tu no tens la sensació que amb el blog el que fas és desfogar-te? i que per desfogar-te et donin un "premi"... Salut i petons, reina!

    ResponElimina
  4. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Computador, I hope you enjoy. The address is http://computador-brasil.blogspot.com. A hug.

    ResponElimina
  5. Ohh... gràcieees ^^ per a mi el bloc és com una conversa diària (bé, diària no... ja m'agradaria!)amb una altra gent, una gent que conec i alhora desconec, però amb la qual m'hi sento bé...

    Un petonàs maca!!!

    ResponElimina
  6. ui... no sé pas què hi faig en aquesta llista, mareta meva... "premis de reconegut prestigi en el món de la literatura" això fot molt de respecte, eh??

    moltes gràcies, de debó, però no m'ho mereixo pas.

    Un somriure!!

    ResponElimina
  7. A TOTS / TOTES...

    DIR-VOS, QUE CADASCÚ TÉ UNES INQUIETUTS I UNA FORMA D'ESCRIURE MOLT PARTICULAR...
    TOTS US MEREIXEU AQUESTS PREMIS!!!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!