Reflexions de primera hora del matí

MEME
Quan vaig començar amb això dels blogs, no sabia que radera de tots els blogs, i darrera de totes aquelles paraules, i sentiments escrits, es trobaven tantes persones diferents, i especials i amb tantes inquietuds.

Hi ha blogs que m’han despertat molta curiositat, i que els vaig seguint molt de prop. Hi ha blogs que desperten tendresa, sentiments, pors, blogs de reclam, divertits, i anecdotics... Blogs molt diferents...
Haig de dir, que en consulto varis, i no a tots us deixo comentaris... això va com va...

Amb el temps que porto, veig que escriure en un blog és com escriure un diari personal. És com mostrar al món una part de tu, de la teva experiència del dia a dia, de les teves pors, dels teus sentiments, o simplement, del que et fa sentir be, o malament... o simplement et fa sentir.

Avui, he rebut un premi de la ma de l'
Striper.
Un premi per la meva naturalitat i frescura! Gràcies, moltes gràcies Striper. Ai! , ara no sé si tinc complexe de colonia (fresca i natural) !! Ja,ja,ja Es broma!

Cal dir que m’ha fet molta il·lusió, perque això dels premis i dels memes, els anava veient en diversos blogs, però no sabia que un dia m’el concedirien a mi.
El premi es una Nintendo DS Lite i surt publicat a helektron.com on hi ha penjades les bases del concurs. O sigui que a participar-hi, i a veure si ens toca!



Doncs ara, em toca a mi escollir els meus 5 "preferits"

N’hi haurien molts més, però no pot ser, només en puc triar 5, així que disparo:

Anna,la Fdez.O. per deleitar-nos els sentits i la vista, amb els teus quadres, la teva pintura, i amb la teva cultura de l’art.

brisalls de mar per demostrar que els sentiments es poden transmetre a traves de l’escriptura i a través de les onades del teu mar.

En tus ojos de gata soy uno más de los que atrapas per fer-me pensar i contagiar les pases de l'optimisme...

La lluna en un cove per fer-nos somiar dia a dia... amb les teves experiències...

Somiatrufes pels teus relats tant divertits i fer-me somriure.

I ja esta! Ah!!! A tots els que em llegiu, donar-vos les gràcies

6 comentaris:

  1. Oh, això sí que no m'ho esperava!! Ostres, sempre fa il·lusió que pensin en un, i descobrir que hi ha qui em té en compte sense que ho sàpiga és una molt grata sorpresa. Moltíssimes gràcies, de debò. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Es que veuras jo sempre que entro al teu bloc sento olor de lavanda i coses boniques.

    ResponElimina
  3. Eli, moltissimes gràcies per pensar en mi per aquest premi. Detalls com aquest fan agafar ànims per seguir escribint al blog. Petons :)

    ResponElimina
  4. Benvolguda Eli, moltes gràcies! Com al company Vafalungo, és un plaer tenir-te rondant per ca meva i que a més t'agradi. Passa-t'hi sempre que vulguis que jo faré el mateix pel teu bloc ;)

    ResponElimina
  5. HOla ELi!! només dir-te que m'agrada molt el teu blog i et volia fer unes preguntes!! És que fa molt poquet que el faig!! felicitats pel blog!
    un petó!!
    Anna

    ResponElimina
  6. moltíssimes gràcies per aquest regal.
    Lamento no haver-lo pogut recollir abans però he tingut una avaria a la línia que ha durat molts dies...
    ara ja torno a tenir connexió (espero que duri...)
    de veritat, moltes gràcies

    una abraçada
    m

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!