Repsol

Avui he vist el nou anunci de Repsol. No és que m'agradi fer publicitat, però com que a la TV, fan més anuncis que no pas programes "potables", doncs entre aclucada i aclucada d'ulls, em trago la publicitat.

I avui, m'he quedat amb aquest anunci, que la veritat és que m'ha semblat molt original...
La combinació d'imatges, amb les frases i la música de fons... i el missatge, ara que esta tant de moda el medi ambient, i el tractar be el planeta....

Per cert, el dissabte a la nit, desprès de tanta pluja, varem anar a fer un volt. Tenia curiositat per veure cóm baixava la riera de Ribes, i la veritat es que baixava ben plena... Per un moment, em vaig preguntar: No tenim tants problemes amb l'aigua, i tantes restriccions? Perque cullons, no fan res, amb aquesta que arribarà al mar i es perdrà.... És una llástima! Va ser una observació, però que evidentment, no va anar enlloc... allà es va quedar el meu comentari, i aquella rierada va seguir el seu camí... Com tot a la vida...Tots seguirem els nostres camins... Buffff... que filosòfica que estic! O potser les meves circumstancies?

Va, vinga, us convido a veure l'anunci, així que cliqueu aquest link:

"INVENTEMOS EL FUTURO"



8 comentaris:

  1. Ara t'estava escribint jo!! :)

    Avui he vist l'anunci després de sopar, m'ha fet gràcia aquells dos que estan fent un ou ferrat.. i li he dit al Lluís i ara el poses tu.. molt xulo!!

    Inventem el futur!!

    ResponElimina
  2. L'aigua de les rieres es "perd" al mar perquè les hem encalaixades entre blocs de ciment.

    Per l'aigua en podriem fer tantes coses!

    ResponElimina
  3. Hola Eli!!

    Ès cert, aquest anunci té una estètica molt maca.
    I pel què dius de l'aigua, buff, ja tocava notar que els nostres rius baixen plens, és que feia pena veure'ls secs. Que duri!!!! :)

    ResponElimina
  4. Un anunci força aconseguit, m'ha agradat.

    Respecte al tema de l'aigua, encara ens queda maig per endevant i respecte a les rieres no deixen de ser canaleres perque l'aigua no faci mal però tens raó ja podrien fer algun invent per reutilitzar-la.

    Espero que el tema caninu hagi millorat minimament. Petonets.

    ResponElimina
  5. Sortir al carrer després d'un bon aiguat refresca la ment... i si... en lloc de prendre aigua d'altres llocs es podrien ficar al cap de fer alguna cosa amb aquesta aigua... què hi farem...

    ResponElimina
  6. No havia vistl'anunci, i veig que esta molt ben fet, i tothom te que seguir el seu cami no val quedarse aturat.

    ResponElimina
  7. Jo també he vist l'anunci, però va ser en un d'aquells moments que no estava per un sol tema.
    Em va cridar l'atenció els cossos pintants formant imatges, però haig de dir que no sabia que era de Repsol fins que acabo de veure el post.
    això és bo o dolent per l'agència que ho ha fet? je, je, je

    ResponElimina
  8. A mi també m'ha agradat molt aquest anunci!! És preciós! I el que també és bunik és el dels nens que volen tenir fills, em sembla que d'endesa, no?

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!