Doncs avui, aprofitant que no he anat a treballar perquè havia d'estudiar....
M'he embolicat a cuinar un senzill plat per sopar.
Una nutritiva amanida d'estiu....
Fresqueta... que ara ja ve de gust!
Ingredients per a dues persones:
3 cebes tendres
2 tomàquets madurs
2 llaunes de tonyina
50 gr de cigrons
2 patates bullides
2 ous bullits
olives sense os
Tot ben talladet, i a la nevera.
Acompanyar amb mahonesa.
Bon profit!
Com m'agraden aquestes amanides muktisabors i multivitamines i a mes fresquetes.
ResponEliminahum! Jo crec que si la faig, amb oli i vinagre, que la maionesa sempre se'ns acabava fent malbé! :S
ResponEliminaA quina hora vinc a sopar....portaré el vi si de cas....;) bon profit
ResponEliminaEstic amb la Núr: només hi canviaré l'oli i vinagre per la mahonesa.
ResponEliminaTé bona pinta. Però me la imagino més amb mongeta blanca que amb cigrons. No sé perquè.
ResponElimina