Cuina d'estiu...

Ja sabeu que m'agrada cuinar, oi?
Doncs avui, aprofitant que no he anat a treballar perquè havia d'estudiar....

M'he embolicat a cuinar un senzill plat per sopar.

Una nutritiva amanida d'estiu....
Fresqueta... que ara ja ve de gust!


Ingredients per a dues persones:

3 cebes tendres
2 tomàquets madurs
2 llaunes de tonyina
50 gr de cigrons
2 patates bullides
2 ous bullits
olives sense os

Tot ben talladet, i a la nevera.
Acompanyar amb mahonesa.

Bon profit!

5 comentaris:

  1. Com m'agraden aquestes amanides muktisabors i multivitamines i a mes fresquetes.

    ResponElimina
  2. hum! Jo crec que si la faig, amb oli i vinagre, que la maionesa sempre se'ns acabava fent malbé! :S

    ResponElimina
  3. A quina hora vinc a sopar....portaré el vi si de cas....;) bon profit

    ResponElimina
  4. Estic amb la Núr: només hi canviaré l'oli i vinagre per la mahonesa.

    ResponElimina
  5. Té bona pinta. Però me la imagino més amb mongeta blanca que amb cigrons. No sé perquè.

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!