El valor de l'amistat.

Que dificil, és moltes vegades, trobar a persones que siguin afins a un mateix....
Per això, quan les trobem, ens alegrem de que això sigui així.
El camí de la vida, és a vegades difícil, per això, aprens a valorar tot allò que tens al teu voltant.... més quan les circumstancies, no són les que un voldria que fòssin, i les experiències que toquen viure, no són sempre positives.

Fa pocs dies, ens varem trobar els amics, per a celebrar un aniversari. La veritat, es que trobar-nos, no sempre es fàcil, però un cop ho aconseguim, ens adonem que l'amistat es molt maca, i val la pena conservar-la. Tenir contacte, un bon grapat de gent, amb pensaments diferents, caracters diferents, amb virtuts i defectes, a vegades, podria resultar dificil de portar, i en canvi, quan ens varem trobar tots al voltant d'una taula..... rient, conversant, explicant-nos la vida.....
Realment, un es para a pensar, i .... que maco es poder compartir totes aquestes coses, i altres amb els amics!

Per això, cada dia, penso que és un bon moment, per fer reflexió, i veure que tenim al nostre voltant!!!!! I donar-li el valor adient a les coses.... I no hauriem de preocupar-nos per tantes ximpleries sense importancia...
Cada vegada ho veig més clar: Em sento feliç de tenir una parella amb qui comparteixo la vida, una família, i tenir un bon grapat d'amics..... (amics de sempre, d'estudis, amics de la feina..... amics de rialles......)
Tot això, fa que cada dia valgui la pena viure. Gràcies de tot cor, a tots!

Atura't! Pensa que tens al teu voltant, i disfruta-ho, perque només viuràs una sola vegada!


Carpe Diem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!