Manolo Garcia ~ "Saldremos a la lluvia"


Dins de la llista del meus preferits...

Des de sempre... Amés és un record de la meva juventut... i el meu germà va ser qui m'el va inculcar, quan eren "El último de la fila". Potser llavors massa joveneta per sentir admiració per un cantant, potser no... Potser perque em recorda al meu germà i mai més l'oblidaré...

Aquesta admiració ha crescut al llarg dels anys...i per mi, és un poeta... És curiòs "algú" m'ho deia avui, d'un altre dels meus grans (J. Sabina), i és cert, té tota la raó... i crec que no és feina fàcil i no tothom ho sap fer..Hi ha poetes cantants, que són capaços de fer filigranes verbals i jocs de paraules capaces d'arribar-nos fins al fons del cor....

O almenys així expresso el que em fa sentir...

Les seves lletres, les seves paraules entrellaçades, els sons.... És un gran geni de la música, que espero sigui per molts anys... El seu estil potser més intimista, al cap dels anys, crec que el fa únic, és ELL, i per mi un dels pocs, que es capaç de fer-me gaudir... m'arriba, i com dic sempre em desperta els sentits... Ja tinc ganes de gaudir-lo!

Així que correré per anar a comprar el seu últim disc, que segur que és tant sensacional com la resta... Per cert aqui "No estes triste".... i potser que li fem cas, no??



3 comentaris:

  1. Després de tres anys sense treure cap disc, no m'estranya que corris a comprar-lo si tant t'agrada. Jo fa temps que m'he quedat estancada. De fet, els últims anys he viscut tant xuclada per la vida familiar (àlies criança) que m'he perdut unes quantes coses. Sort que ara, gràcies a tots vosaltres, m'estic posant al dia. Un petó, guapíssima!

    ResponElimina
  2. L'altre dia l'entrevistaven per la ràdio que escolto normalment, i la veritat no n'era un gran fan, però sents les lletres, sents com parla i què pensa del món i dius ostres val la pena i realment m'agrada molt més ara que abans! Bon gust noia :)

    ResponElimina
  3. a vegades l'he sentit per la radio i veritablemnt es com es diu un padazo de artista.

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!