De divendres a divendres i tiro perque em toca...

Quina diferència del divendres passat a aquest...

buffff..... Només tenia una cosa dins del meu cervellet.. (haig d'estudiar, haig d'estudiar, haig d'estudiar!!!) i avui, ves avui.... Estic contentíssima!!!! Faré un divendres diferent... les tardes de divendres sovint marxo cap al meu poble, arribo a casa, i em poso a fer deures, a repassar i aquestes coses varies que te l'aprenentatge d'un idioma... Però avui serà un divendres diferent, perque fins dimecres que ve, que no començo les classes, m'he proposat fer cada dia una tarda diferent...
I doncs, que avui vaig a la pelu!!! Que quèeeee??? Tu Eli a la pelu??? Doncs sí, ja no m'enrecordo de quan va ser la última vegada... crec que l'hivern passat!!! I des de llavors no t'has tallat els cabells??? Si, i tant... jo agafo les tisores, em tanco al lavabo.. i vinga.. aquest sobra, aquest també... i així vaig fent... Quines coses més extranyes que fas, no??? Doncs, mira, potser sí que ho són d'extranyes, però jo no tinc manies, i m'encanta fer-m'ho jo....
Ara vindrà però, el comentari de la perruquera.. Uixxxx.. és que el tens molt desestructurat, eh!!! Ah si??? ja,ja,ja Doncs au, noia, guanya't les garrofes, que pel que em fareu pagar ja me'l pots ben arreglar (rodolí!!!)
I amés, estic tant contenta.. que aqui us poso un dels últims mal vicis que he agafat!!! ja,ja,ja No sé si algú veu el "Hormiguero".. a vegades mentres preparo el sopar el mig miro... I quan surt aquesta musiqueta.. surto de la cuina, i deixo de fer el que estigui fent ,i em poso a saltar com una boja..... (Bé, suposo que com el que estic, oi???)
Però és que em venen unes ganes de saltar???!!!! Ja em direu que és una gran tonteria.. però a mi em fa gràcia!!!! (Post programat)


Amb formigues incloses.. us desitjo...

BON CAP DE SETMANA A TOTHOM!!!

7 comentaris:

  1. Noia que tinguis bon cap de setmana el ultim cop que vas anar a la pelu de segur que vas sortit alegre, llançada i amb ganes de menjarte el mon i evidenment tant o mes guapa que sempre. Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. bon weekend,cuidado amb els vicis!!

    ResponElimina
  3. I és clar que sí! a fer coses diferents i a passar-t'ho bé i desconnectar que ja toca oi...

    ResponElimina
  4. estàs com una dolça i divertida cabreta...i que bé, Eli, petons!

    ResponElimina
  5. Alegria alegria , que les penes be prou que venen soles , bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. volem veure el teu niu luk!!!!

    has vist, que bé que "entono" l'anglès?

    m'has fet somriure i creu-me, ho necessitava.

    Bon cap de setmana, reina mora.

    ResponElimina
  7. Je, je, je, Eli! trobo molt divertit que et tallis tu mateix a els cabells, me n'hauries d'ensenyar... jo ho he provat algun cop però ho faig fatal tot el que vagi més enlla del serrell i això que als altres no ho faig malament del tot, però a mi mateixa...

    Espero que hagis passat un bon cap de setmana. El meu actiu i mogudet, però bo. Una abraçada.

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!