Decisions

Fa just un any... que vaig prendre la decissió.
L'havia estat pensant durant temps... i havia marcat un dia per portar a terme la decisió. Quan em plantejo les coses d'aquesta manera, és fàcil que les pugui portar a terme. En canvi, quan m'agafen les coses sobtadament, em són molt difícils de pair.

Concretament el dia 19 d'abril de 2009, vaig prendre la decisió de deixar de fumar. Fidel a la decisió, avui compleixo un any sense fum.
Al principi, em va costar, sobretot per la necessitat física del tabac que vaig sentir.... Durant un parell de setmanes, vaig sentir "mono", en forma de mareigs, vèrtig, desestabilitat... Però vaja, amb ganes i amb fermesa, estava disposada a arribar lluny.
I fins aqui, avui compleixo un any de la meva lluita contra el fum.
Espero que en siguin molts més.....No puc baixar la guàrdia, perque davant aquest tipus de droga, és fàcil tornar a caure, però, igualment, em sento orgullosa, d'haver-ho fet. I continuaré endavant, tatxant dies al calendari..... Per molts anys més sense fum!!!! 
Us convido als fumadors, a intentar-ho, jo crec que la força de voluntat és la clau per aconseguir-ho, no hi ha més, que les ganes de voler-ho fer. Jo he guanyat... la meva butxaca ha guanyat, i fa poquets dies, vaig provar el cooxímetre, i em vaig il·lusionar veient com em sortia la prova igual que a una persona no fumadora, amb resultat 0. Esta clar, que els meus pulmons són negres.... però almenys, deixo d'ingerir més verí.

Ara, em toca una nova fita.... 
Sóc reincident....Aquest cop toca dieta estricte, i és que .... m'he passat una mica del que tocava..... Que hi farem!!!! Així flotaré aquest estiu...ja,ja,ja

15 comentaris:

  1. felicitats eli bonica
    i si, no baixis la guardia...es facil recaure.
    pero endevant!!
    petonets

    ResponElimina
  2. Millor uns kilets de més que els pulmons plens de fum.....enhorabona!!!
    Apa cap a la operacio bikini....

    ResponElimina
  3. Eli, enhorabona. Jo fumava uns dos paquets diaris. A l'octubre farà 5 anys que vaig deixar de fumar. Però ara, com tu, estic feliç d'haver-ho deixat. Tinc molt clar que no puc fer ni una calada, ja que el límit està molt a prop. Però també sé que no hi tornaré mai més.

    Molt bé!

    ResponElimina
  4. hahahaha! Veus? Jo ja he estat fent dieta i per fi he recuperat el meu pes normal! (Pateixo problemes d'ansietat tot sovint i m'havia engreixat 10 fantàstics kg!!!) El tema deixar de fumar ja saps que em costa més... però sé que algun dia m'hi posaré!

    ResponElimina
  5. Felicitat maca, per molts anys més!!!! objectiu dieta... no me'n parlis, ufff :p

    ResponElimina
  6. Felicitats noia!!! Tens molt d'aconseguit però no baixis la guardia!

    ResponElimina
  7. Enhorabona es molt duficil deixar la merda del tabac ho dioc petr experiencia aixi que moltes felicitats per el teu coratje.

    ResponElimina
  8. jo no puc fer previsions a llarg termini i quan em poso, ho faig ja, per això vaig deixar de fumar d'un dia per un altre, sense pensar-ho gens.

    ResponElimina
  9. Felicitats!!!! que no és fàcil. Aquestes sí són bones notícies. La teva salut t'ho agrairà segur! Apa-la cap a aconseguir el 2on any i moooolts més.
    Força! :)

    ResponElimina
  10. Havent passat el primer any sense fumar ja has fet el més difícil.
    Jo porto 24 anys sense fumar i encara m'agrada l'olor d'un bon cigar si algú fuma prop meu.
    Compte amb les recaigudes, ni una pipada ...!

    Enhorabona i bona nit Eli

    ResponElimina
  11. Ostres, ara m'acabes de donar una idea si fos fumadora.
    Deixaria de fumar i els diners que m'hauria de gastar en tabac els aniria ficant en un porquet, com l'Ana, per al viatge a NY.
    Segur que aviat en tindria per al viatge!! :D

    Enhorabona per haver-ho deixat!!

    ResponElimina
  12. Eli bon dia, tens trucadors teus al meu blog

    http://trucadors.blogspot.com/2010/04/arezzo-italia.html

    una abraçada

    ResponElimina
  13. Moltes felicitats! És complcat fer el pas i deixar-ho. Que en siguin molts i molts i molts més!

    ResponElimina
  14. felicitats!!!! jo no he fumat mai i no puc entendre que la gent fume!! no tornes a caure i ànims amb la dieta!!! B7s!

    ResponElimina
  15. Amb la diada neix un nou bloc!!!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!