Materialista!!!

Despres d'algun temps en silenci, crec que hauria d'activar de nou aquest espai.
Un espai on fins ara he intentat compartir coses que em passen pel cap, somriures i algunes que altres tristeses, però així és la vida (diuen)...

Cert és que estic un xic "desentrenada", fa temps que no escric, i sento com les paraules no em flueixen i no sorgeixen del meu pensament. 
Em costa, no estic per la tasca, però caldrà que em mentalitzi, i començi a posar-m'hi. Tot es agafar un bolígraf, paper,  espai i temps, un espai i un temps que em permeti relaxar-me, deixar la ment en blanc i deixar que les paraules dancin escrites en un troç de paper.

Ara deixo enrere certes coses, algunes es quedaran l calaix dels records, per sempre, altres només per un temps... I altres, no seran oblidades mai més.

Però deixo de costat aquests pensaments sentimentals, i em permeto inaugurar de nou el meu blog, amb una CRITICA. Sí, totalment faig una crítica vers un anunci de la tele, que cada cop que veig, m'agafa un atac....

No m'agraden les persones materialistes, sí ja sé que és un anunci, i que ens estan venent un vehicle, però jo mai em compraria "aquest" vehicle, per l'únic fet d'haver vist la seva publicitat, i menys aquest tipus de publicitat....
Simplement, em sembla molt trist... 
I és una llàstima  no poder compartir un viatge a Venecia amb aquest home tant eixerit per culpa del seu Mercedes. Sense dubte, (siii...ja sé que és un anunci!!!), però sense dubte, em sembla força trist, i és un clar motiu, del que la tele ens vol vendre, i de cóm ens poden vendre aquest "materialisme" vers les propietats, vers les coses que tenim o que volem.... 

Vull un cotxe nou? No, no vull un cotxe nou, perquè el que tinc em fa el servei d'allò que necessito, i menys vull un Mercedes, perquè aniria encantada a Venecia....

Enlloc de promoure altres valors..... !!!!!Us agrada aquest anunci???

5 comentaris:

 1. "Sera gilipolles" va ser lo primer que vaig pensar quan va acabar l'anunci...
  Cutre, molt cutre! ;-)

  Bentornada!! :D

  ResponElimina
 2. Serà que no hi han dies per gaudi del seu mercedes mentres fa cua per anar a treballar......apart de que jo li trobo un regust masclista en aquell tan segur: ni ho somiis.

  ResponElimina
 3. Gran part dels comercials de la tele busquen copsar l’atenció de la gent mitjançant petites gràcies o sketchs que, si són mal plasmats, acaben agafant la trajectòria d’un boomerang.

  Un boomerang tirat maldestrament, clar, ja que acaba deixant un ull a la birulet a la marca.

  ResponElimina
 4. més que materialista, ja ho ha dit en Garbí, terriblement sexista. ja se'l poden confitar el merssedess. bé, pel que a mi fa sempre se l'han pogut confitar, que un cotxe és una capsa amb rodes, o sigui que, com més barat millor :)

  ResponElimina
 5. Pues sí, sexista y gilipollas, me quedo con los dos!! Yo prefiero ir a Venecia nadando que con la rubia y el machito en coche a la esquina.
  Y contigo, al fin del mundo!
  Besos

  ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!