"Una suma es algo que acaba siendo una respuesta, y empieza siendo un misterio"

Per fi...

Finalment, aquest dissabte podré anar al concert... M'ha costat.... però al final ho he aconseguit.... El primer pas, va ser buscar acompanyant... Perquè? Potser perque a les meves amistats no els feia gaire gràcia anar a veure a aquests dos "personatges" , no els hi deia res... Però com!!!? Que no maten? Home! Be, també haig de reconèixer que sóc més Sabinera que no pas d'en Serrat.... Per circumstancies... he escoltat molt al Sabina.... des de fa anys.... i d'en Serrat, potser fins fa poc era més desconegut per mi... tot i que potser li hauria de preguntar a la meva mare... Que jo siguent més joveneta a casa sí que l'havia sentit, a ella li agradava, que m'imagino que és de la seva època, i de la seva quinta i per tant, sempre les seves cançons li aportaran tot un grapat de records... I s'hi sentirà identificada. Això mateix em deia avui, la meva compi de feina, que per cert, estarà de camí cap al Concert. Tant és... el cas, es que jo finalment podré anar al concert aquest dissabte. I mira, em fa il·lusió. Tindré un acompanyant d'honor. Qui millor que ell! Ja li costava ja...però despres de tot.... Anirem plegats, i ell reconeix que li agrada el Serrat, ufff .. Menys mal! Espero poder cantar, escoltar i gaudir... de moltes cançons... entre elles, les que més m'agraden "Sabineres" com no...: "Y sin embargo..", "Contigo", "No hago otra cosa que pensar en ti", "El boulevar de los sueños rotos" , "Amor se llama el juego", "Calle melancolia" ... i buffff... no pararia de nombrar les meves preferides.... Deixaré una mica pel Serrat, que també s'ha de reconeixer que no té desperdici: "Paraules d'amor", "Cançó de Matinada" o "Decir amigo".....

Siguin les cançons que siguin, crec que la cosa promet! En tot cas, despres de dissabte, espero poder explicar les meves impressions... Fins llavors..... Una de les meves més preferides de totes, que em transporta al passat i em porta molts records:

CONTIGO

Yo no quiero un amor civilizado, con recibos y escena del sofá; yo no quiero que viajes al pasado y vuelvas del mercado con ganas de llorar.
Yo no quiero vecínas con pucheros; yo no quiero sembrar ni compartir; yo no quiero catorce de febrero ni cumpleaños feliz.
Yo no quiero cargar con tus maletas; yo no quiero que elijas mi champú; yo no quiero mudarme de planeta, cortarme la coleta, brindar a tu salud.
Yo no quiero domingos por la tarde; yo no quiero columpio en el jardin; lo que yo quiero, corazón cobarde, es que mueras por mí.
Y morirme contigo si te matas y matarme contigo si te mueres porque el amor cuando no muere mata porque amores que matan nunca mueren.
Yo no quiero juntar para mañana, no me pidas llegar a fin de mes; yo no quiero comerme una manzana dos veces por semana sin ganas de comer.
Yo no quiero calor de invernadero;yo no quiero besar tu cicatriz; yo no quiero París con aguacero ni Venecia sin tí.
No me esperes a las doce en el juzgado; no me digas “volvamos a empezar”; yo no quiero ni libre ni ocupado, ni carne ni pecado, ni orgullo ni piedad.
Yo no quiero saber por qué lo hiciste; yo no quiero contigo ni sin ti; lo que yo quiero, muchacha de ojos tristes, es que mueras por mí.
Y morirme contigo si te matas y matarme contigo si te mueres porque el amor cuando no muere mata porque amores que matan nunca mueren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!