Un dissabte de capritxets!!!!



Dissabte , va fer un dia esplendid... Això la veritat, és d'agraïr...
I com que diuen que la xocolata aixeca l'ànim.... jo en menjo cada dia, a casa ens agrada molt, i sempre hi ha alguna rajola de Dolca, esperant a ser cruspida.... Però dissabte ens la varem cruspir d'una manera diferent.
Abans de fer les compres habituals al super, ens hi varem aturar... Una xurreria, d'aquelles ambulants. Que en aquest cas, esta aturada sempre al mateix lloc, i on fan un xurros i una xocolata força autèntica....
No és la xocolata aigualida que et posen en alguns llocs, no... és xocolata, xocolata... i els xurrets, recent fets.. ummmm!!!! Cal dir que varem fer un esmorzar força calòrific, però molt reconfortant!!!!

Una bona manera de començar el dissabte !!!!
Amb l'estomac ple, varem anar a comprar al super i desprès de fer "dissabte" i comprar les coses per la setmana... varem fer un volt amb "el trasto"... (ho dic ara que no em sent el meu company!! ja,ja,ja) De tant en tant, li agrada treure'l a passejar... I això mateix, varem fer, ens varem acostar a Sitges, com no... al costat del meu mar!
Feia un dia preciòs, i vaig aprofitar per fer alguna foto...



I despres a l'hora de dinar un bon tiberi... M'encanten els rovellons, però van a un preu "intocable"....Però en varem trobar uns amb un pagès, que estaven molt be de preu, i mira, al final, varem fer fira.. així que per dinar, uns rovellons amb all i julivert, i unes costelletes de xai!!! Ai, com ens cuidem!!!

Sens dubte, un dissabte farcit de capritxets..... per l'estomac.....!!!!

11 comentaris:

  1. Sens dubte de caprixets jo el caprixet dels xurros lo me l'acostumo a donar en diumenge.

    ResponElimina
  2. i com senten de bé dies així!!! :))
    que en vinguen molts més!

    ResponElimina
  3. Mmmm, xocolata amb xurros, el millor antídot pels moments baixos. M'alegro que estiguis més animada. Un petó, guapa.

    ResponElimina
  4. M'alegro que estiguis millor. Tot bonissim . No cal que expliquis tot el que has fet per cremar totes aquestes calories :):)

    ResponElimina
  5. La millor recepta per animar-se!!!

    ResponElimina
  6. Jajajaja si que vius bé noiaaa! Quin regust se m'ha quedat nomès de llegir-te, iaaaaiiiix, jo també vull xocolata amb xurros, i anar a passar el dia a Sitges...uooooh! ara per ara, em temo que em queda lluny... però gaudeixo de platjetes a prop de casa. La xocolata DOLCA, és in-dis-pen-sa-ble a ca meva, desde la infància, mossego una presa molt de tant en tant, però és un delíciaaa.
    un petonàs bonicaaa!

    pd: et vaig deixar una cançoneta al blogg per veure si t'animava i et trèia el "el mal de mandra", veig que ja no et cal, jajaja, però si veus que et torna, escólta-la: "New Shoes", em sembla que t'agradarà.

    ResponElimina
  7. Striper, dissabte o diumenge, la qüestió es no deixar de costat els capritxets!!! Tots siguin com aquests!!!!

    Nimue, ai si.. i que siguin festius, perque si han de ser dins de 4 pareds .. llavors ja no són tant macos!!!

    Helenna, animada, el que es diu animada, la veritat es que no massa... però almenys, trencant el que fem habitualment, la cosa ajuda!

    Garbi24, i si t'explico que no he fet res... i per això em fa por pujar a la báscula, tho creuràs??? aixxx... doncs creu-t'ho que es veritat!!! ;-D

    Goculta, sí que és bona recepta sí... però jo crec que l'haurè de prendre més sovint, perque no m'ha fet massa efecte!!!


    Siberiee, dona, que aquests petits plaers, estan a l'abast de tothom!!! No sé on vius, però una escapadeta a la platja, és igual, d'on .... Despres em passaré a escoltar la cançó... que segueixo igual de gossa melancòlica!!!!

    ResponElimina
  8. Quines ganes de menjar xocolata desfeta que m'has fet entrar! No saps pas com n'és d'important per mi tenir ganes de menjar i més si porta calories! Encara que potser no ho entenguis, moltíssimes gràcies, ets un sol :)

    ResponElimina
  9. Ostres, quin dia més bo... veig que continues amb el bon tracte per la teva gana... disfruta-ho! Mira, diumenge ens vam cruspir els camagrocs assecats de la primera collita, així que ja veus: bolets al poder!!! Petons

    ResponElimina
  10. Mare de Déu Eli me'n vaig a menjar ara mateix mirant les fotos que has penjat1 ei això si que és un bon cap de setmana eh! mareeee

    ResponElimina
  11. ELI, GRACIES PER LA TEVA VISITA. JA VEIG QUE ESTAS MOLT RECUPERADA.SEGUEIX AIXI,DISFRUTA DE LAS PETITES COSAS DE LA VIDA,ES LO MILLOR DE LO MILLOR JUGANT AMB B........

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!