Trencant-(me) esquemes...

Quan menys t'ho esperes, ets capaç de sorprendre't tu mateixa....
Això és el que he fet avui, sorprendre'm..
Cóm?
Fa molts anys que no menjo conill... De petita, amb uns 8 o 9 anys aproximadament, el meu germà em va fer-li agafar fàstic, un dia que en menjava... Ho recordaré sempre.... Aquell moment, el recordaré sempre, i des de llavors, mai més n'he menjat. Veure'l pelat al super, amb la seva forma sencera, em fa realment, fàstic, i això que realment en menjava, i recordo que m'agradava llavors.
Fa temps que dic, però, que un dia hauria de donar el pas... i intentar menjar-n'he de nou.
Les persones ens tanquem portes nosaltres mateixes a coses a vegades realment absurdes...
Això em recorda tot el temps que m'he estat sense voler provar les anques de rana. El dia que realment, vaig decidir provar-les, em vaig adonar de la delicia que m'havia perdut durant tant de temps.... Les vaig trobar boníssimes i ara m'encanten...
Avui, fent la compra, he vist una safata amb uns pinxo de conill, amb verduretes i espècies... No sé què m'ha agafat, però el cas, es que ja està la safata a la meva nevera. No sé si serè capaç de fer-n'he un mos... després de tants, anys... buffff... pensar-hi, realment em fa angúnia, però, potser caldria "superar-se" també en aquest aspecte, i fer l'intent....
Ja us ho diré... D'entrada, n'he comprat, que això, per mi, ja és molt.... 
I a veure si sóc capaç de cruspir-me aquests pinxos.... (que ja em dic a mi mateixa, que tenen una pinta deliciosa...grrrr.... ) 
Algú s'apunta a provar pinxos de conill a la brasa???

;-D


5 comentaris:

  1. segur que t'agradarà....després de tants anys tot oblidat.

    ResponElimina
  2. Des que jo recorod, mai n'he menjat conill ni en menjaré. La culpa la té el fet que quan era petita vaig criar 11 amb el biberó de les nines i van caure tots a la cassola.
    Que s'em quedarà una porta sense obrir, d'acord...Ja n'obriré unes altres. ^0^

    ResponElimina
  3. ... jo tampoc, Eli, jo és que no puc... i ja sé que hauria de ser consequent i fer-me vegetariana i cada vegada intento tirar més cap aquesta banda.. però és que el conill em fa tanta pena...

    ResponElimina
  4. Si senyora això és tot un repte, endavant amb els pinxos! Segur que t'agraden :D

    ResponElimina
  5. Lo importante de esto es seas capaz de replantearte las cosas y de permitirte cambiar de opinión. Además, hay que probar para saber si algo te gusta! No te olvides de contarnos cómo terminó la historia!!
    Besos vegetarianos

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!