Un món d'indesitjables....

Quin ser tant indesitjable tracta a un animal d'aquesta manera.?
I el fort del tema és que amés l'anomen "artista"!!!
Quina vergonya!!!!!

Cóm es pot ser tant cruel i salvatge????

Aqui us deixo aquest mail, que he rebut avui, per a que jutgeu vosaltres mateixos.... Anaven adjuntes al mail, unes fotos, que no penso publicar... per que jo, quan les he vist, se m'ha caigut l'ànima als peus.



En el año 2007, Guillermo Vargas Habacuc, un supuesto 'artista', cogió a un perro abandonado de la calle, lo ató a una cuerda cortísima en la pared de una galería de arte y lo dejó allí para que muriera lentamente de hambre y sed.
Durante varios días, tanto el autor de semejante crueldad como los visitantes de la galería de arte presenciaron impasibles la agonía del pobre animal.
Hasta que finalmente murió de inanición, seguramente tras haber pasado por un doloroso, absurdo e incomprensible calvario.

¿Te parece fuerte?
Pues eso no es todo: la prestigiosa Bienal Centroamericana de Arte decidió, incomprensiblemente, que la salvajada que acababa de cometer este sujeto era arte, y de este modo tan incomprensible Guillermo Vargas Habacuc ha sido invitado a repetir su cruel acción en dicha Bienal en 2008.


¡¡IMPIDÁMOSLO!!!

Firmad aquí:
http://www.petitiononline.com/13031953/ (no hay que pagar, ni registrarse, ni nada peligroso, y merece la pena) para enviar una petición y que este hombre no sea felicitado ni llamado 'artista' por tan cruel acto, por semejante insensibilidad y disfrute con el dolor ajeno.

6 comentaris:

  1. He vist las fotos i em sembla que al que tidrian que fermar es al paio aquest, jo no se com en nom del art es pot infrigir , mal i amb crueldad a un ser viu indefens, ho trobo aberrant, jo he signat.

    ResponElimina
  2. a vegades no entenc en quin món vivim.
    ja ho he signat i espero que serveixi per alguna cosa.

    tens un bloc molt interessant. jo també passaré de tant en tant.
    una abraçada

    ResponElimina
  3. Trobo indignant com en nom de l'art deixen fer maltractament animal. Jo també he firmat, però em nego a veure les fotos... :)

    ResponElimina
  4. Hola Eli!!!
    Gràcies per venir a la inaguració del meu bloc.
    Ostres, m'ha impressionat això que dius!
    Crec que el què ha fet només té un nom: Psicopatia. I no és just que ho disfressi d'art les ganes de fer mal.
    Ens anem veien!

    ResponElimina

Diga'm el que penses..... :-D

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!

LA MEVA BOJERIA MÉS GRAN FINS EL MOMENT!
SALTAR EN PARACAIGUDES!!! Res millor per celebrar el meu 32è i 33è Aniversari! Espero celebrar-n'he molts i molts més!!!!

SI ET CAL UN FUSTER...

En conec un de molt bo, només m'has d'escriure i t'informaré encantada! escriu-me!